Benzinin azlığı ile ilgili değilse servise götürün, Ekrem ata bey stop etme sorunu olan servise gidebilir demişti. Benim motor sadece benzin göstergesinde hiç çizgi yokken orta devirlerde gaz kesip boşa attığımda nadiren stop ediyor, gıcıklık ama çözümü var benzin almak![]()
Tanınmamak için yaptım zaten, bazıları çok sıkılmış.Lütfen profil fotoğrafını eski haline getir, seni tanıyamıyorumale:
How old are you ?
Arkadaşlar plaka delinecek, ölçüsünü bilen var mı? (motor başka ilde)
Selam Arkadaşlar 5000 bakımının ücreti ve kapsamı nedir? Neleri değiştirmemiz gerek nerelere baktırmamız gerek, bilerek gitmek gerek servise.
Eyvallah arkadaşlar sağolun ücret ne kadar alıyorlar ilk bakıma 90 aldıydılar. Bizim burda tek servis olunca pek seçenek kalmıyor.
arkadaşlar bugün pulsar aldım. Akü şarjı için serviste. Yarın teslim alıcam. İlk benzini kendimiz götürüyormuşuz. Daha önce mondial drift almştım. Servis iki litre benzin koyduğunu söylemişti. Ben görmediğim için inamadım tabi. en fazla bir litre koymuştur. Servisler herkesçe malum. Keşan da ikamet ediyorum. Civarda düzgün bir servis tavsiye eden var mı? Belki servisten memnun kalırım ama aklımda bir yer daha olsa iyi olur.
Hayırlı olsun hemşerim.
Bende konya dayım şu sıralar kafayı yemek üzereyim (pulsar mi hyosung gt250 naked 2010 mu)
İsmail ve mustafa beyle neredeyse kanka olduk diyebilirim gelip geçerken hep uğrarım, hem pulsara bakıyorum hem çaylarını içiyorum. Motoruda siz aldıysanız artık onuda göremeyeceğiz desene
İyi forumlar.
Prohel large kullaniyorum memnunum .
Arkadaşlar branda olarak ne kullanıyosunuz ? Tavsiye edebileceğiniz bir marka falan varmı. İnternetten alıcam hangi beden falan kafam karıştı biraz![]()