Hayır patlamaz çünkü Mondial'e bindiğim gibi binmiyorum. 150'lik motorla uzun yolda 110 ortalama giderdimBuraya yazıyorum, Mengu'nun motor az zaman sonra patlayacak. Öyle hissetmeye başladım.
Hayır patlamaz çünkü Mondial'e bindiğim gibi binmiyorum. 150'lik motorla uzun yolda 110 ortalama giderdimBuraya yazıyorum, Mengu'nun motor az zaman sonra patlayacak. Öyle hissetmeye başladım.
Hayır patlamaz çünkü Mondial'e bindiğim gibi binmiyorum. 150'lik motorla uzun yolda 110 ortalama giderdimGaz kesmek hiç yok ne kadar giderse. O motor bile 16 bini geçti. Ben sadece Pulsar'da yaşadığım sorunları çinli motorunun egzozunun somunu çıkınca egzoz düştü yerde sürüklendi diyenlerin gözüyle yazıyorum :cherry:
Hangi deterjanla motoru yikayacaktin merak ediyorumMotor çok kirlenmiş yıkayım dedim ama evde deterjan kalmamışsadece tazyikli suyla yıkamaya da üşendim. Tazyikli demişken motorun silindir kafasına, motorun iç taraflarına falan su kaçırmayacaz biliyorum
Tekerleklere, arka çatala, motorun altına, egzoza falan tazyikli su tutarım kimse kusura bakmasın.
Pril'le yıkıyorum olmaz mıHangi deterjanla motoru yikayacaktin merak ediyorum![]()
Yaş 27'ye geliyo yaz sonuna doğru. Mengu16 zaten foruma 16 yaşında üye olmamdan geliyo üyelik tarihimden de hesaplanabilir, nası bi mantıksa artık o zaman öyle seçmişim hiç büyümeyecek gibi. Facebook'ta Mersin Motosiklet Dünyasını takip ediyorum motosikletle ilgili olarak sadece.Mengu16 foruma renk katıyorsun yorumlarınlayaş kaç acaba, facebook pulsar grubunda varmısın sen
Yaş 27'ye geliyo yaz sonuna doğru. Mengu16 zaten foruma 16 yaşında üye olmamdan geliyo üyelik tarihimden de hesaplanabilir, nası bi mantıksa artık o zaman öyle seçmişim hiç büyümeyecek gibi. Facebook'ta Mersin Motosiklet Dünyasını takip ediyorum motosikletle ilgili olarak sadece.
Pril'le yıkıyorum olmaz mıGarajda durduğu için deterjanın boyaya zarar verme durumu yok.
Motoru komple köpük kaplatıp yıkatıyolar ya onun kadar zararlı olmayacağına emin olabilirsin. O köpük makinesine aşındırıcı maddeler koyuyolar bulaşık deterjanı da koyarsın tabi de yıkamacıyı işleten adamın tercihine kalmış.Uzun vadede boyayi solduruyor bulasik deterjanlari bilgin olsun
Motoru komple köpük kaplatıp yıkatıyolar ya onun kadar zararlı olmayacağına emin olabilirsin. O köpük makinesine aşındırıcı maddeler koyuyolar bulaşık deterjanı da koyarsın tabi de yıkamacıyı işleten adamın tercihine kalmış.
Volume 2 : folyo çalışmamız tamamlandı.Artık uzun yola çıkabiliriz
[url]http://i.hizliresim.com/YBgW56.jpg[/url]
Arkadaşlar merhaba, 2015 model pulsar aldım ben de yaklaşık 1 ay kadar önce. 900kmye geldim henüz. Geçenlerde motorum durduk yere stop etti, eski sayfalarda arkadaşların karşılaştığı bir problemdi bu. depodaki yakıtın azlığıyla alakası yok sanırım çünkü yarım depo doluydu bu durum başıma geldiğinde. tek sürüşte, yan, 100-150kmlik bi sürüşümde 4 defa başıma geldi. Yavaş giderken ya da rölantide olmadı şu ana kadar. Örnek olarak ışıklara yaklaşıyorum vitesi 4ten 3e alıcam, debriyajı çekiyorum tak motor stop etti. Her zaman olmuyo şu an için, hangi durumlarda yaptığını da kavrayamadım. Bu sorunun çözümü bulundu mu acaba, yaşayan arkadaşlar ne gibi bir yol izlediler? Teşekkürler

nerde ve ne kadara yaptırdın çok maliyetli birşeyse folyo alıp kendım yapıcam eğer uygun ise far ve vizör camına bende düşünüyorum
bu folyo kaplama işi çok zahmetli ve pahalıymış Arkadaşlar.Motorun parlak tüm yerlerine uygulattım.Saatler sürdü. Ama yaptırmam gerekiyordu. Çünkü yine uzun yol düşünüyorum .
İnternette arattığınız da bi çok yer çıkıyor uygulayan . motorun resmini çekerek, maslakta bir yerden teklif almıştım . 700 TL gibi anormal bir rakam söylemişti. benim komşum bu işi yapıyor. Ona yaptırdım hatır gönül işi.Başkasına olsa şimdi yapmayacağını söylüyor
[url]http://i.hizliresim.com/g5OqPN.jpg[/url]