Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yemişim zenonu :) Oktay Usta led far ampulu takıyore. Az ceryan çekiyor ve elektirik tesisatına zararı yok. Sisler su geçirmez ve kaliteliymiş. (Oktay Usta diyorsa doğrudur) Siperlik benim işimi görüyor. Tabi önceki tur camı gibi değil fakat şekli çok güzel kardişimmm :)
- Boşver o ineği. Yutkunup duruyor öle (iyi çocuktur, severim) :)
:)
abi şu led far ampülü olayını biraz açsan kaç watt aydınlatma falan=)

Neyini açayım. Onu Oktay açtı, Taktı oraya :) İzmirde arayıp soracaksın. İllaki serviste bilen vardır.

Şöle bir sayfa buldum sana
http://www.motobakkal.com/?kategori-250-Aydinlatma-Ampul-Grubu.html
:)
yok abi ben biliyorum led ampülü ama hiç test etme imkanım olmadı aydınlatma oranı nasıl orj ampüle göre

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Böyle birşey yapmak lazım:santa:

Attila abi bende istiyorum o Led ampülden kaç paraymis yolayabilinmi banada

Abicim aslında benim ampul ile filan işim yok. Oktay Usta'nın tükkanı benim yolumun üstü. Sabah ben başka bir mevzu için uğradım akara kukara yaparken sisleri gösterdiler hadi takalım dedim, iyi bir far ampulu varsa onu da takalım dedim sağolsunlar taktılar, kornayı filan da değiştiridim, ben o arada çay sigara ile ilgileniyordum zaten.

Öğrenir yazarım buraya ne markaymış diye, internetten bulursunuz artık.

Veya niye kendimi üzüyorum ki Ahanda Oktay Usta'nın nomerosu
:) 0212 655 70 70 :)

hayırlı akşamlar.ben de nasip olursa pulsar 200 ns alamayı düşünüyorum bir kaç yerden fiyat aldım en cazip 7700 tl ye 9 taksit 2014 pulsar buldum fiyat uygunmudur.teşekkurler.

hayırlı akşamlar.ben de nasip olursa pulsar 200 ns alamayı düşünüyorum bir kaç yerden fiyat aldım en cazip 7700 tl ye 9 taksit 2014 pulsar buldum fiyat uygunmudur.teşekkurler.

Fiyat uygun bence. 9 Taksit de yapıyorlarsa alabilirsin. Şu an 5000 Km de olan motorumu 7700 Tl den satışa koydum ordan pay biç :)

Merhaba arkadaşlar,
Rampa inerken stop etme sorunu bende de mevcut. Bunun için doğru tespit ve sorunu giderilen arkadaş var mı.

UOTE=torehan;3577587]Merhaba arkadaşlar,
Rampa inerken stop etme sorunu bende de mevcut. Bunun için doğru tespit ve sorunu giderilen arkadaş var mı.[/QUOTE]

Senin sorunu yaşayan 2 kişi daha vardı sanırım sayfada yani her kez yaşamıyor ayni sorunu
Bu şekilde yansıtmamak lazim sonra herkez motor stop ediyormuş diyor
Yanlış anlamayim tepkim size değil daha dün TNT sayfasına çakalın biri saydirmis 6 7tane sorun bak motorda bu sorunlar var diye

Son düzenleme:
Senin sorunu yaşayan 2 kişi daha vardı sanırım sayfada yani her kez yaşamıyor ayni sorunu
Bu şekilde yansıtmamak lazim sonra herkez motor stop ediyormuş diyor
Yanlış anlamayim tepkim size değil daha dün TNT sayfasına çakalın biri saydirmis 6 7tane sorun bak motorda bu sorunlar var diye

İyi'de Motor stop ediyormuş gerçekten , bu başlık altında sorunu dile getirilmiş , hakıı olarak çözüm arıyor kullanıcı/forumdaş, özetle yazdığınız mesajı tenkit ediyorum.

(Kaldı'ki alım aşamamda yurdumuzda yok idi bu model, olsa idi ilk ben alır idim, hatta forumda ilk bahsedenlerden biriyimdir.)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Rampa inerken stop etme sorunu bende de mevcut. Bunun için doğru tespit ve sorunu giderilen arkadaş var mı.

Merhaba, acaba rampa aşağı giderken benzin deposu belli bir seviyenin altında iken stop etme ihtimali var mı? Benzin deponuzda yeterince yakıt var mıydı? Bu problemin sebebi veya çözmü konusunda bir bilgim yok yalnızca böyle bir olasılık var mı acaba merak ettim.

Rampa aşşağı inerken stop etme sorunu genel olarak pulsarlar mevcut olabilir, herkes bu sorunu dile getirmiyor diye böyle bir sorunda yok denemez. Sattığım pulsarımda da vardı burda da dile getirmiştim, bir arkadaşın teki marş motorunu değiştirince sorunu çözmüştü. Abartılacak birşeyde değil üstelik, genelde motor soğukken bende arada birkez kompresöre bıraktığımda debriyaja basınca stop ederdi, yada 2 den 1 çekince yapardı.

Merhaba, acaba rampa aşağı giderken benzin deposu belli bir seviyenin altında iken stop etme ihtimali var mı? Benzin deponuzda yeterince yakıt var mıydı? Bu problemin sebebi veya çözmü konusunda bir bilgim yok yalnızca böyle bir olasılık var mı acaba merak ettim.

Evet yakıt miktarı yeterli seviyedeydi. Rampa inerken biraz komprosör sonrası debriyaj manetini çekince stop ediyor. Aynı rampada ve farklı rampalarda bir kaç kez denememe rağmen hepsinde stop etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar