Arkadaşlar bir önceki mesajımda Apache aynasını 45tl aldım diye sevinmiştim. Bir arkadaşım uyarmış sağolsun. 25tl ye almış kendisi. Bu durumda kazık yemiş oldum. Siz alırken dikkat edin. İyi pazarlık yapın.
Bende 6-7 ay evvel bir abimin tavsiyesi ile edindim. Pulsarın ayna sorunu bu kadar gündeme gelmeden önce 14-15 tl civarına almış kendisi. Bana kargo dahil 30 TL ye getirtmişti. TVS talebi görünce abartmış fiyatı anlaşılan, Pulsar Antalya grubunda herkesin aynası farklıydı ama en kullanışlı olanı ve en çok yakışanı yine TVS RTR ayna.
zevkler ve renkler farkli tabi. ben rabbit aynasi kullaniyorum gayet guzel ve dolgun duruyor.
isimiz gucumuz pulsar oldu napalim. ortalik bulandiricilar baya bi reyting yaptirdi. devamli takopteyim. neymis sesini begenmemis bir arkadasda. bu gunku bolumun adi da bu olsun. zeki muren sesi cikartanindan verelim olmazmi.
Kalyoncumotordan çok alışveriş yaptım,hatta ilkinde bir aynam çizik gelmişti iade istemeden yeni gönderdiler.Kargoyu ben mi,onlar mı ödedi hatırlayamıyorum.Bence sahibi Hasan Beyle iletişime geçin,mesajla olmaz o iş.
Bende 6-7 ay evvel bir abimin tavsiyesi ile edindim. Pulsarın ayna sorunu bu kadar gündeme gelmeden önce 14-15 tl civarına almış kendisi. Bana kargo dahil 30 TL ye getirtmişti. TVS talebi görünce abartmış fiyatı anlaşılan, Pulsar Antalya grubunda herkesin aynası farklıydı ama en kullanışlı olanı ve en çok yakışanı yine TVS RTR ayna.
Acaba bu kaplama mı ki? Gerçekten güzel duruyor.
Motor fiyatlarına yapılan zamlardan sonra yeni fiyatları gören herkes ağlıyor. Eeee! Ne oldu şimdi? Piyasanın fiyat/performans ilişkisi en iyi motoru 8.500 liralık fiyatı ile Pulsar 200 NS oldu yine. O kadar yağıp esmeler boşa gitti.
Fuar'dan aldığım siyah pulsarım ile bende aranızdayım :flower:
Tekeriniz düz bassın :cherry: