Yamahayla başladı zam furyası bajaj la devam ediyo.Tepki vermessek bunları boykot etmessek daha çok kazık atar bu üreticiler distribtörler bize ....
Deðerli arkadaþlar;
Hiçbir zaman yapýlan fiyat ayarlamalarýn tasvip edilmediðini, sevilmediðini biliyorum. Ama þuna emin olan her zaman sizlerin tarafýnýzda oldum ve elimden geldiðince de olacaðým. Bu fiyatýn birçok sebebi olmakla beraber sadece 2014 yýlý fuar zamaný 2,18 olan usd kurunun, bugün 2,50 ‘ler seviyesinde olduðunu hatýrlamamýz yeterlidir. Bunun haricindeki artan maliyetleri saymýyorum bile. Bir yýldýr bir þekilde tanýþýyoruz. Dolambaçlý yollarý sevmem de, bilmem de. Sizlere hep açýk olma gayretinde oldum. Olduðum sürece de böyle yürüyecek. Evet, ülkemizdeki ücret artýþlarý belli, satýn alma gücünde son dönemde zorluklar yaþanýyor. Ýþsiz genç nüfus sayýsýnda artýþ yaþanýyor. Motorsever arkadaþlarýmýzýn hayallerini yýkmak, bozmak gibi bir düþünce bile beni derinden yaralýyor. Ama zorunluluk olmasa bu yapýlmaz. Birçok markayý da göreceksiniz ve görüyoruz. Baþkaca çareleri yok. Ýnþallah 2015 yýlý fiyatýmýz baþka bir olaðanüstülük yaþanmadýðý sürece bu þekilde devam edecek. Bunun tersi bir durum olursa da geri dönüþ yapmaktan þeref duyarým, hiç merak etmeyin. Tüm bunlara karþýlýk fiyat-performans kýyaslamasý açýsýndan PULSAR 200 NS modelimizin avantajlý durumda olduðunu açýkça söyleyebilirim.
Tekrar hayýrlý geceler dilerim.
Saygýlarýmla…
Değerli arkadaşlar;
Hiçbir zaman yapılan fiyat ayarlamaların tasvip edilmediğini, sevilmediğini biliyorum. Ama şuna emin olan her zaman sizlerin tarafınızda oldum ve elimden geldiğince de olacağım. Bu fiyatın birçok sebebi olmakla beraber sadece 2014 yılı fuar zamanı 2,18 olan usd kurunun, bugün 2,50 ‘ler seviyesinde olduğunu hatırlamamız yeterlidir. Bunun haricindeki artan maliyetleri saymıyorum bile. Bir yıldır bir şekilde tanışıyoruz. Dolambaçlı yolları sevmem de, bilmem de. Sizlere hep açık olma gayretinde oldum. Olduğum sürece de böyle yürüyecek. Evet, ülkemizdeki ücret artışları belli, satın alma gücünde son dönemde zorluklar yaşanıyor. İşsiz genç nüfus sayısında artış yaşanıyor. Motorsever arkadaşlarımızın hayallerini yıkmak, bozmak gibi bir düşünce bile beni derinden yaralıyor. Ama zorunluluk olmasa bu yapılmaz. Birçok markayı da göreceksiniz ve görüyoruz. Başkaca çareleri yok. İnşallah 2015 yılı fiyatımız başka bir olağanüstülük yaşanmadığı sürece bu şekilde devam edecek. Bunun tersi bir durum olursa da geri dönüş yapmaktan şeref duyarım, hiç merak etmeyin. Tüm bunlara karşılık fiyat-performans kıyaslaması açısından PULSAR 200 NS modelimizin avantajlı durumda olduğunu açıkça söyleyebilirim.
Tekrar hayırlı geceler dilerim.
Saygılarımla…
Açıklamayı okuyunca "baba baba! babacım!" diye boynunuza atlayasım geldi. Fazla duygusal ve yetersiz bi açıklama. 7.300 lirayken Cbf'ten vazgeciip Pulsar istedim alabilirdimde Kasımzammında yeterli paramda vardı ama kısmet değilmiş ne yapalım.
Hocam kusura bakma ama artık ben onu söyleyemem.
2006 model er6f 2006 model cbf 500 aynı paraya 2000 lira fazlaya 2007 cbf600 alınır.
Bu motorların performansını geçtim dayanıklılığı da pulsarı sollar kalitesi tartışılmaz zaten.
Ekrem bey acilen dönün bu politikadan gerekirse marj düşürün ama bunu yapmayın.Nacizane tavsiyemdir yoksa ben zaten bu saatten sonra 200-250 lik motor artık alacak değilim.gv 250 fazlasıyla yeterli bana o segmentte
Hocam kusura bakma ama artık ben onu söyleyemem.
2006 model er6f 2006 model cbf 500 aynı paraya 2000 lira fazlaya 2007 cbf600 alınır.
Bu motorların performansını geçtim dayanıklılığı da pulsarı sollar kalitesi tartışılmaz zaten.
Ekrem bey acilen dönün bu politikadan gerekirse marj düşürün ama bunu yapmayın.Nacizane tavsiyemdir yoksa ben zaten bu saatten sonra 200-250 lik motor artık alacak değilim.gv 250 fazlasıyla yeterli bana o segmentte
Ayrıca bu pulsara bu fiyatı çekerseniz 200SS gelince nereye koyacaksınız?
11000?? 12000???
Şunu hemen ekleyeyim eğer böyle bir düşüncenz varsa
Kawasaki 250SL(full grenaj) 12000
R25,36 beygir çift silindir dehşet bir motor 13500.
Kendi fiyat politikalarınızla kendinize eziyet edeceksiniz.Dostça bir uyarı olarak alın bunu.
eee hani fiyati bajaj belirliyor deniyordu simdi bajajin adi bu noktada geçmiyor.
yine bir kuralkan klasiği arkadaşlar
kuralkan yaptı gene yapacağını
13 liralık direksiyonu 33 tl ye satan firmadan ne bekliyordunuz ki ???!!!!!!
konu baydi
zam yapilmayacak demiştiniz bu ne yapılan der demez zammi tekrar yapistirdilar
Sayin Arkadaşlar gereken cevabi gayet net verdiler
alışveriş yapip yapmamakta da daha net cevap verirler inşaallah
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
konuyu takipten ayrılıyorum ben de
Ekrem bey ile ilgisi yoktur zamın diye düşünüyorum. Ancak, bir motora 2000 tl zam yapılında bir yıl içinde, ki bu da ilk lansmanın % 40'ı civarı bir para ediyor, itiraz etmemiz doğaldır. Siz satmak isterseniz aldığınızdan pahalıya satabilirsiniz, o ayrı. Sevda başkadır, ticaret başkadır, adam kazıklamak, tuttu nasıl olsa, döşe gitsin mantığı ile yaklaşmak başkadır. Dolar % 10 artınca motorun fiyatı % 35 - 40 artması doğal değildir. Bunu kur ile açıklamasın kimse. Ha Ekrem bey'e gelince, muhattabımız o olduğu ve duyuruyu o yaptığı için itirazımız onaydı, yoksa zamla ilgisi varmıdır, varsa bu ilgi ne düzeydedir bilmem.
Ancak fiyat artışını kura bağlamış olmasını tasvip etmedim. 2,20 den 2,45'e çıktı dolar. Bu günkü kur bu. %11 falan eder. Bu da Pulsara 750-800 TL fiyat artışı demektir en fazla. Geriye kalan 1000 tl nereye gitti diye sorarlar. Bir de yarın dolar 2,10 olsa motoru 7000 tlden verekmisiniz diye de sorarlar.
Pulsarın zammına ben şahsım adına üzüldüm.Keşke gelmeseydi.Ben isterim ki herkes bu motora sahip olabilsin. Bu zammın gelmesinden mutlu olduğum tek nokta EKONOMİ nickli arkadaştan kurtulmuş olmamız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------
Abartmayın lütfen ,desteksizce sallamışsınız. Motora 2000 tl zam yapılmadı yanlışınız var.Motora 8.451-7371=1080tl zam yapıldı.Zam oranıda ilk çıkışına göre %15'miş yani %40 değil .Sizin gibi insanları yanlış bilgilendiren ve yönlendiren insanlardan hiç hoşlanmam.Ben de zam yapılmasını istemezdim bunu açık ve net söyleyeyim. Ve size sormak istiyorum yalan yanlış bilgilerle insanları aldatınca elinize ne geçiyor?