Değerli arkadaşlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatı aşağıdaki gibi olacaktır;
1. PULSAR 200 NS:8.451 TL
2. DİSCOVER 125 ST: 4.399 TL
3. BOXER 150: 2.914 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta başında yapılacaktır.
Saygılarımla...
Ekrem bey siz yetkiliydiniz sanırım. Kusura bakmayında, 8500 tl + plaka ruhsat = 9000 tl. Kusura bakmayın ama turşusunu kurar bayiler bu fiyattan bu ürünün. Tamam çok sattınız, 7000 tl idi, japon 150 cc hava soğutmalı saçma sapan motor veriyordu o fiyatlara, alternatifi yoktu motorun o fiyat bandında, sattı. 9000 tl dediğiniz bantta motor çok. 2014 de sınıfının satış birincisi olan bu model 2015 yılında satış sonuncusu olur demedi demeyin. Benim bile skalama girmişti pulsar, 8000 tlye kadar tamam demiştim ama bu fiyat fahiştir. 2 daha koyar kore alır vatandaş. Hatta 3 daha koyup japon alır. Olmadı mı, 2 yaşında japon alır aynı paraya, herkes biliyor ki sıfır pulsar kadar baş ağrıtmaz 2 yaşında japon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Edit diyecektim, düzenleme seçeneği yok
Malum sitede 9000 TL'ye sym wolf dolu 2014 model, 2013-2014 model inazumalar var yine yakın fiyatlara düşük kmli falan. Suzuki bu, 2 tane sıfır pulsar gömer. 2014 de ülkeye 7 bin tlye giren motorun 2015 başında 2 bin tl'ye yakın zamlanması dövizin kuruyla falan açıklanamaz. Bariz "baya sattık, biraz fiyat yükseltip kar marjımızı yükseltelim" mantığıdır bu. Satamayınca düşer yine o motorun fiyatı, ama hem marka imajı zedelenmiş olur, hem insanlar aslında pulsarın tek seçenek olmadığını görmüş olur.
Dolayısı ile Ekrem bey, size hayırlı satışlar. Ben bir ara size özelden soru sormuş, pulsarcı arkadaşlarla telefon ile irtibata geçip bazı konularda fikir edinmiş, ciddi ciddi yaz başlamadan pulsara terfi etmeyi düşünmeye başlamışken firmanızın fiyat politikası sayesinde vazgeçtim. 200 cc tek silindir hindistan malı motor sonuçta. Çinlinin bir tık üzerinde olsa da japonun da 1 tık (bence 2) altında bir motor. O yüzden japonların fiyat politikalarına uymak, onlarla yarışmak size kaybettirir.