Ekonomi kardesim!
ne alıp veremediğini var pulsarla..
Hem begenmiyorsun hem bu sayfadan cikmiyorsun ..
Bu problemden dolayi yolda kaldigini sanmiyorum. Baska birsey olabilir. Birde şunu farkettim cok dik bir yokusu birinci viteste hic gaz vermeden 6000 ve ustu devirlerde inerken debriyaji sıktigimda stop ediyor. Ama stop etmesi icin en az 10 saniye gaz vermeden inmem gerekli.Aynı sorun bende var çalışmıyor yolda kaldım serviste bişeyler yaptılar olmadı şimdi bir parça daha bekliyorum gelsin bakalım ne olacak
Arkadaşlar stop etme sorunu bende de var. Saçma gelebilir fakat bahsettiğiniz koşullarda debriyajı sonuna kadar sıktığımda stop etme sorununu yaşıyordum, daha sonra racing stili 2 parmakla kavramaya çok yakın bir düzeyde (şanzımana zarar vermeyecek ayarda) 2 parmakla sıkarak vites değiştimeye başladım ve artık hiç yapmıyor. Sanırım kavrama birden boşalınca yapıyor. Ben kendime has yöntemimle sorunu ortadan kaldırdım tamamen deneme yanılma yöntemiyle oldu yanlızBir yardımı olursa yada bir fikir yaratırsa diye paylaşmak istedim. Saçma olabilir ama işe yaradı bende
)
Sýkýntý ayný gibi duruyor bakalým patça geldi deðiþim yapýldýktan sonra geliþmelerden haberdar ederim sizide normal koþullarda stop etmemesi gerekir küçük bir sorun var.
Değerli arkadaşlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatı aşağıdaki gibi olacaktır;
1. PULSAR 200 NS:8.451 TL
2. DİSCOVER 125 ST: 4.399 TL
3. BOXER 150: 2.914 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta başında yapılacaktır.
Saygılarımla...
Deðerli arkadaþlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatý aþaðýdaki gibi olacaktýr;
2. DÝSCOVER 125 ST: 4.399 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta baþýnda yapýlacaktýr.
Saygýlarýmla...
Değerli arkadaşlar;
Pazartesi gününden itibaren bajaj ürünlerinin fiyatı aşağıdaki gibi olacaktır;
2. DİSCOVER 125 ST: 4.399 TL
Sitemizdeki güncelleme hafta başında yapılacaktır.
Saygılarımla...