çok yorum yapılıyor bu motora.haliyle geçmişteki gönderiler pek okunmuyor.son sayfalar da 2 soru dikkatimi çekti cevap vereyim dedim.
1-sele yüksekliğini mezura ile ölçmedim ama 80-81 cm civarı.kısa boylu arkadaşlar sorun yaşarmıyım diye dert ediyor, etmesin.nitekim ben 165cm boyla,çok çok rahat bir şekilde, istanbulun en yoğun semtlerinde, mesai saati bitiminde kullandım,sorun olmadı.hee yeni başlayan arkadaşlar merak ediyorsa etmesinler,çünkü 70cm sele yüksekliği olan motorları da her türlü yan yatıracaklar dengelerini sağlayamayıp.acı ama gerçek bu
2-ben bu motor, 1500km'de iken istanbul-sinop arası 750 git 750 gel 1500km kullandım.performans olarak gözünüz hiç arkada kalmasın anasını ağlatır yolun.130km sabit hızla e-85 otoyolunda yol aldım.motorun şahsen bu konuda arkasındayım.amaaaa! bu motor uzun yol motoru değil işte.bir kere sele taş gibi,süspansiyon sert ve öne 10-15 derece eğimli oturuyorsunuz.bu da her türlü yorulmanıza sebebiyet verecek ve dinlenme ihtiyacı hissedeceksiniz.sele kısmını kısmen halledebilirsiniz döşemecide,ben öyle yapmıştım gelirken,biraz rahat ettim.netice de uzun yola çıkmak kişiye kalıyor bu modelde.ben çıktım,olsa çıkarmıyım gene,kesinlikle çıkarım.'uzun yolda rahatsız bu motor, alınmaz.' diyenleri kaale almayın.çünkü bu motor şehiriçi kullanım için yapılmış ve iyi bir sürücü olup ona göre kullanın..