Merhabalar.Pulsar'ı ciddi ciddi düşünmeye başladım. artık.Fakat forumda okuyorum ufak tefek aksilikler oluyor fabrika çıkışlı.
Kullandığım motor Honda Cbf 150 34 bin km oldu.Bu 12 gün 5000 km sloganıyla Tr turu yaptılar.Onda gidip 15-20 dakikaya yakın sürdüm.
Hoşuma gitti.İşte aksilikleri duyunca insan korkmuyor değil.Şimdiye kadar motorumda hiç bir sorun olmadı,yolda kalmadım.
Sizce gerçekten %100 gönül rahatlığıyla alabilir miyim.Sıfır almayı düşünüyorum.
Bakım fiyatları benim motorla aynıymış.90-100 lira civarı.Yakıtı önemli değil.Amacım sıfır alıp 30-40 bin km inş kullanmak.2.elde genelde hep düşük km de satıyorlar anlam veremiyorum.O yüzden.
150cc varken neden 200cc derseniz bütçemin yettiği tek sıfır motor.Pulsar200.Enj.+Su Soğutmalı-6 vites,yokuşlarda rahat rahat giden,
boğulmayan bir motor istiyorum artık. Japon motora yakın kalitede diye düşünüyorum.
Saygılar.
Motor hakkında yorum bekleyen arkadaşların burayı takip etmeleri yeterli. Yaklaşık 2500 km dir kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, Ülkemizde verilen paranın karşılığını kullanıcısına sunan nadir motorlardan biri.
+1...........
Merhabalar.Pulsar'ı ciddi ciddi düşünmeye başladım artık.Fakat forumda okuyorum ufak tefek aksilikler oluyor fabrika çıkışlı.
Kullandığım motor Honda Cbf 150 34 bin km oldu.Bu 12 gün 5000 km sloganıyla Tr turu yaptılar.Onda gidip 15-20 dakikaya yakın sürdüm.
Hoşuma gitti.İşte aksilikleri duyunca insan korkmuyor değil.Şimdiye kadar motorumda hiç bir sorun olmadı,yolda kalmadım.
Sizce gerçekten %100 gönül rahatlığıyla alabilir miyim.Sıfır almayı düşünüyorum.
Bakım fiyatları benim motorla aynıymış.90-100 lira civarı.Yakıtı önemli değil.Amacım sıfır alıp 30-40 bin km inş kullanmak.2.elde genelde hep düşük km de satıyorlar anlam veremiyorum.O yüzden.
150cc varken neden 200cc derseniz bütçemin yettiği tek sıfır motor.Pulsar200.Enj.+Su Soğutmalı-6 vites,yokuşlarda rahat rahat giden,
boğulmayan bir motor istiyorum artık. Japon motora yakın kalitede diye düşünüyorum.
Saygılar.
basit bir kaza sonucu aynı sorunu bende yaşadım 32 gün sonra motorumu teslim aldım bu süre zarfında servis başka motor verelim dedi ama gel gelelim ben 9. ayda ehliyetimi 6 aylığına geri verdim ve yakalanırsam 2000 küsür ceza ödemeyi göze alamadım, sonuçta emanet motor belayı çekiyorYalnız yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum şuan. Fabrika elinde olmadığını söylüyor ve 20 işgünü içerisinde geleceğini söylüyor 16. günden sonra bunu söylüyor ve ben 16 gündür motorumu kullanamıyorum ve bu büyük bir sorun. Ben pulsarı çok seviyorum ama böyle şeyler ister istemez üzüyor insanı.
5bin devirde 70km/h yapıyor.
10bin devirde 140km/h.
Değerli arkadaşlar…
Sercan2667 rumuzlu arkadaşımız dün güzel bir soru sormuş. Haklı olarak bir ürün tercih yapacak ve hepimizin yaptığı gibi kullanıcı yorumlarını talep ediyor. Aslında bu forumda 223 sayfalık yorumlar her şeyi açıklıyor. Ama kısa özet bilgi talep etmiş ve açıkçası ben de gelen yorumları merak ettim. Benim cevaplardan aldığım kendi değerlendirmem şu şekilde;
1. Ürün fiyatını hak edecek tüm özelliklere sahip,
2. Performansı 200 cc bir ürün için tüm beklentilerin ötesinde,
3. Yedek parça fiyatları çok uygun. Benzer segmentin 1/3 ü kadar. Ancak tedarik konusunda sıkıntılar var,
Ben de açık yüreklilikle aynı şeyleri söyleyebilirim;
• Zaten ürünün kalite ve performansı ile ilgili hiçbir endişemiz yoktu.
• Şu anda 131 adet Bajaj servisi ile yaygın bir ağ kurduk. Eksik lokasyonlar da süratle tamamlanıyor. Sık peryotlarla eğitimleri veriliyor. Servislerimizin seviyesi de önemli bir çizgiye geldi.
• Yedek parça ve servislerde arızalı/kazalı ürünler: Şu an itibari ile alınan mesafe önemli. Krtik malzemelerin tedariğinde sıkıntı kalmadı. Tüm ekibimiz konu hakkında seferber. Servislerde 20 iş gününden daha fazla gerek garanti kapsamında, gerekse kazalı olsun ürünü tutmuyoruz. Tüm servisler de bu konuda seferber. Her gün bu raporlar servislerimizin birinci önceliği. Tabi ki bizlerin de. Buna rağmen bu söylediklerimizin hilafına bir durum var ise Bajaj.com.tr ‘den “müşteri destek hattı” üzerinden şahsi şikâyetinizi yapabilirsiniz.
Son olarak söyleyebileceğim fiyat performans kıyaslaması yapıldığında çok iyi bir çizgide olduğunu değerlendirdiğimiz PULSAR 200 NS ile ilgili en iyi cevabı ARALIK ayında olmamıza karşılık devam eden talep gösteriyor. Şunu bütün arkadaşlarım bilsinler ki BAJAJ Türkiye’de kalıcı olacak ve 55 ülkede ne yaşandı ise inşallah aynısını göreceğiz.
Tüm motor sever arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum…