daha nasıl hizmet versinsen parçayı bekleme kardeşim sıfır motordan sokup verelım daha napsınlar
bende motorla dağdan inerken motoru devirmiştim debriyaj meneti eyildi ve deyiştirmek istedim ve aynısını bende yaşadım uslu ticaret garantıyı vs vs yı beklemene gerekyok dedı ve sıfır motordan debrıyaj maneti sökülüp benim motoruma takıldıkendilerine ve bütün çalışanlarına teşekkür ederim
yan yattık dostum arabaya vs vs toslamadıkmotoru yan yatırınca garantiye giriyormu ya![]()
sen daha ıyı rakamlar yakalamıssın ama tabı edremıtın trafıgı ıle buranın kı bır degıl ondan dır herhalde. mesela ben tahmın edıyorum uzun yola cıksam ve sakın devırsız kullansam 10 lt ile cok rahat 400 km yapar dıye tahmın edıyorum veya yaklasır ..
O sıfır motordan sökülen, ve sana sipariş etmeleri gereken ürün o sıfır motor takılacak anladığım kadarıyla?
objektif olarak soruyorum, o sıfır motorun bu işlemlerden geçtiğini bilseniz alır mıydınız? sadece manet olarak bakmayın mevzu ya..
ben şahsen uygulamayı yanlış buluyorum.
Fabrikayla herhangi bir gorüşmemiz olmadı henüz..garantiden talep yapmadık ama yapacaz..konu bayi ile kuralkan arasındaki bir konudur..2 günlük motorda böyle bir sorunu biz kabul edemeyiz..garanti talebi kabul edilmese de müşterimizi mağdur edemeyiz ki garanti konusunda bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum.parçaları 0 km motordan söküp taktık coşkun bey'in motoruna..
Bunun nasıl övünülerek yazıldığını anlamaktak güçlük çekiyorum. Yarın öbür gün ben sıfır motor almaya gittiğimde demek ki, "parçası sökülüp değiştirilmiş" "sıfır" bir motor alacağım. Fabrika çıkışında nasılsa motor, ben o motoru öyle satın alırım, bu parayı bayiye bu şartla veririm. Bunun nasıl bir ticaret etiği olduğunu merak ediyorum.
O sıfır motordan sökülen, ve sana sipariş etmeleri gereken ürün o sıfır motor takılacak anladığım kadarıyla?
objektif olarak soruyorum, o sıfır motorun bu işlemlerden geçtiğini bilseniz alır mıydınız? sadece manet olarak bakmayın mevzu ya..
ben şahsen uygulamayı yanlış buluyorum.
Bunun nasıl övünülerek yazıldığını anlamaktak güçlük çekiyorum. Yarın öbür gün ben sıfır motor almaya gittiğimde demek ki, "parçası sökülüp değiştirilmiş" "sıfır" bir motor alacağım. Fabrika çıkışında nasılsa motor, ben o motoru öyle satın alırım, bu parayı bayiye bu şartla veririm. Bunun nasıl bir ticaret etiği olduğunu merak ediyorum.
Sökülen parçalar yerine Garanti'den gelen orjinal parçalar takılacak. Sıfır motorlar dökümden çıkan tek parça değil heralde parça birleştirerek tamamlanıyor bayi beni bekletmemek için yaptı. Orda egzozu sökülü motora egzozcudan egzoz yapılmıcak. Ne var bunda anlamadımBunun nasıl övünülerek yazıldığını anlamaktak güçlük çekiyorum. Yarın öbür gün ben sıfır motor almaya gittiğimde demek ki, "parçası sökülüp değiştirilmiş" "sıfır" bir motor alacağım. Fabrika çıkışında nasılsa motor, ben o motoru öyle satın alırım, bu parayı bayiye bu şartla veririm. Bunun nasıl bir ticaret etiği olduğunu merak ediyorum.
Bizim bu milleti ben anlamıyorum garanti işlemleri yüzünden 15-20 gün beklese ağlayarak dert yanar. İşini hemen çözsen o sıfır motora ne olacak der. Sıfır motora sanayide parça yapılacak hali yok. Gelen orjinal parçalar o motora takılacak. Hayır bu insanların daha beklentisi nedir anlamadım. Alt tarafı 7000 tl ye motor alıyolar sanki firmayı kökten satın alıyolar. Bu kadar hassas olacaksan git bmw al ozamanSökülen parçalar yerine Garanti'den gelen orjinal parçalar takılacak. Sıfır motorlar dökümden çıkan tek parça değil heralde parça birleştirerek tamamlanıyor bayi beni bekletmemek için yaptı. Orda egzozu sökülü motora egzozcudan egzoz yapılmıcak. Ne var bunda anlamadım
Sonuçta o sıfır motordan sökülen parça yerine gelecek parça o motoru yapan firmadan geliyor yine .. yine sıfır , yine orjinal aynısı olacak .. Sorun ne ki ? Sonuçta o parçalar en baştata zaten birleşik olmuyor tek tek birleştire birleştire yapıyor fabrikada bunu.. :sunny:Bunlar her yaptıklarını dile getiriyolar belki yamaha , ktm , suziki , hondada bunu yapıyor ama söylemiyorlar. bir tarafı övmüyorum tabi bir taraf tutmuyorum, yanlış anlamayında bu sıfır motordan sökülüp başka motora takılma hareketini ben yanlış bulmadım sadece .. Başka kötü davranışları varsa bişey diyemem sadece bu hareket için yazdım bunu
![]()
Bugüne kullandığın motorlar fabrikada veya bayide ne gibi işlemlerden geçti görebildinmi. Yada motor bayiye geldiği günden beri başındamı bekledin. Orjinal parça taktıysa anlamazsın zaten. Tamam bilader öyle bi motorla karşılaşırsan alma zaten ben bayi olsam sana motorda satmamGarntiden değişecek parça, sıfır motosikletten sökülüp benim motoruma takılacaksa sıkıntı yok benim için fakat alacağım sıfır motorda parça değişimi varsa o motoru almam arkadaşkısacası herkes böyle
Her ne kadar müşteri memnuniyeti odaklı bir davranış olsada etik değil
Bugüne kullandığın motorlar fabrikada veya bayide ne gibi işlemlerden geçti görebildinmi. Yada motor bayiye geldiği günden beri başındamı bekledin. Orjinal parça taktıysa anlamazsın zaten. Tamam bilader öyle bi motorla karşılaşırsan alma zaten ben bayi olsam sana motorda satmam
Garntiden değişecek parça, sıfır motosikletten sökülüp benim motoruma takılacaksa sıkıntı yok benim için fakat alacağım sıfır motorda parça değişimi varsa o motoru almam arkadaşkısacası herkes böyle
Her ne kadar müşteri memnuniyeti odaklı bir davranış olsada etik değil[/QUOTE
bu kadar bencılım dıyosun yanı bravo söylenecek sözümüz yok size