akü nün asit suyu akıtmasının sebebini gittiğim servis bana açıkladı olay soyle gerceklesıyor : bazı aracların akulerı hazır bır sekılde gelmıs ozellıkle ılk gelen serı araclarda fakat bazı servıslere satılan aracların akulerı yanında ıcıne konacak olan asıtlı aku suyu kendı sısesınde aku ıle beraber gonderılmıs fakat sısedekı aku suyu akunun ıcıne konması gereken sıvı mıktarından bıraz daha fazla eger sısedekı suyun tamamını akunun ıcıne koyarlarsa fazlalık olan sıvı akuden akarak dısarıya tahlıye edıyor, bunun bellı bır oranı var akunun her gozune bellı mıktarda cc sıvı konması gerekıyor oranları su anda hatırlamıyorum mesela dıyelım kı sıse 400 cc eger akunun gozlerıne 80 cc sıvı konması gerekıyorsa kalkıp 100 cc koyup sısenın tamamını koyarlarsa fazla sıvı olan 20 cc su dısarı akıyor sebep tamamen bundan kaynaklı. burdan aracını yenı alıcak arkadaslara tavsıyem, akunun sıvısının doldurulması esnasında servıs elemanın bu bılgıye sahıp olup olmadıgını sorgulaması eger akuye yeter mıktar sıvı eklenırse akma problemı yasanmıyacaktır . bilgilerinize ... hayırlı bayramlar...
Benim motor hazırlanırken aküye sıvıların konulma kısmının son bölümüne şahit olmuştum, sıvılar sert plastik ve bölmeli bir kapta geliyor hatırladığım kadarıyla ve servisin yapacağı tek şey o plastiğin kapaklarını açıp akünün denk gelen deliklerine ters olarak çevirip dökmesi, ben böyle gördüm( 4-5 tane akü vardı ve hepsinin üstünde sıvı kapları tam aksın diye duruyorlardı üstlerinde). Ve benim akümde şimdiye kadar bir sorun yok(3 ya da 4. parti benim motor, Ağustos18 gelme tarihi). O plastik kap o akünün alacağına göre ayarlanıp doldurulmuştur, Sanmıyorum ki fazla konulsun. :silent: Tabi (bence küçük de olsa) olasılık dahilinde yine de.