Arkadaşlar motrum 400km de motor çalışırken egzoz sesi haricinde motor bulogu içerisinden lakirti şıkırti geliyor sizlerdede varmi çin mali motorda bile olmayan sesler sinir bozucu arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum.
michelin pilot street
140/70 110/70 / 750 TL
130/70 100/80 / 650 TL
alınır mı uygun mudur? ya da hangisi alınır?
subap ayarı bozuk olabılır bnım motorun da ayarı bozuk ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
subap ayarı bozuk olabılır, benım motordada ayar bozuk..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
130/70 arka ve 100/80 (orjınal boyutlarda ) mıchelın pılot street =587tl kargo dahıl lastıkal.com da..
mrb arkadaslar bir konuda sizden yorum ve yardimlarinizi istiyorum. Bu ayin sonunda motor alacagim elimde 8000 tl var en ust limitim bu; sifir pulsar 200ns mi alsam yoksa ikinci el sym wolf 250 ni alsam karar veremedim. Sebepleri ile neden hangi motoru almam gerekir? Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Ayrica ilk motorum olmiyacak bu ve ayda bir 300km yol gidecegim mola vermeden.
hocam lastikal.com dan nasıl buldun hiç markaya göre arama yeri yok, tüm kriterleri girmen gerekiyor, girince de sonuç çıkmıyor
bir de hocam 140/70 daha kalın lastik alsak zararı olur mu? daha iyi olmaz mı yol tutuşu artmaz mı ?[/
benım rahatca baktıgım tek sıte.. once sol taraftan 17 ınc lastık sec sonra on lastık ıcın ayrı arka lastık ıcın ayrı arama yaptır 100-80 dıye arattır yanı ,
bn bugun sıparıs verdım bu sıteden kkartına vade farkı alıyor malesef..
Arkadaslar
michelin pilot street 680tl
Metzeler lazertech. 480tl
Sizce hangisini almali ???
Mail order ı kapattığın zaman internet üzerinden alışveriş yapamıyorsun haberin olsun. En güzeli sanal kart kullanmak.
Arkadaşlar bugün motorumun ilk bakımı için öncelikle motoru aldığım İzmir Karşıyaka'daki motomot ile telefonda görüştüm yağ olarak ne kullanıyorsunuz diye shell kullandıklarını söylediler sonrasında fabrikanın castrol kullanılması gerektiğini söylediğimde gerek yok bu daha iyi gibi saçma bir cevap aldım sonrasında ben yağımı kendim alıcam Motul kullanmak istiyorum dedim tamam al gel ama fiyat değişmez diyerek resmen adam si.....ye çalıştıklarının ilanını yaptılar, sonrasında çamdibinde ki bahri ustayı aradım adam istediğin yağı al gel dedi gittiğimde gerçekten yüzünden bile belli olan bir babacanlık hoş sohbet biri ile karşılaştım motorun sıkıntılarının çözümlerini ve kronik olmuş durumları anlattı ve hepsinin çözümü olduğunu teknik bilgilerle aktardı yağımı ve filitremi değişti tüm vidaları elden geçirdi işlemlerin sonunda da sadece işçilik ücretini alarak herşeyden önce insan olduğunu gösterdi sizlerinde bu durumu duyması gerektiğini düşündüm hepinize kazasız kazıksız sürüşler)) iyi akşamlar.
merhaba. karşıyaka motomot hakkında birçok yerden kötü şeyler duydum ve bende servis için orayı kullanmak istemiyorum fakat yakınımızda başka bajaj servisi yok. çamdibindeki ustanın açık adresini verde birde biz görünelimArkadaşlar bugün motorumun ilk bakımı için öncelikle motoru aldığım İzmir Karşıyaka'daki motomot ile telefonda görüştüm yağ olarak ne kullanıyorsunuz diye shell kullandıklarını söylediler sonrasında fabrikanın castrol kullanılması gerektiğini söylediğimde gerek yok bu daha iyi gibi saçma bir cevap aldım sonrasında ben yağımı kendim alıcam Motul kullanmak istiyorum dedim tamam al gel ama fiyat değişmez diyerek resmen adam si.....ye çalıştıklarının ilanını yaptılar, sonrasında çamdibinde ki bahri ustayı aradım adam istediğin yağı al gel dedi gittiğimde gerçekten yüzünden bile belli olan bir babacanlık hoş sohbet biri ile karşılaştım motorun sıkıntılarının çözümlerini ve kronik olmuş durumları anlattı ve hepsinin çözümü olduğunu teknik bilgilerle aktardı yağımı ve filitremi değişti tüm vidaları elden geçirdi işlemlerin sonunda da sadece işçilik ücretini alarak herşeyden önce insan olduğunu gösterdi sizlerinde bu durumu duyması gerektiğini düşündüm hepinize kazasız kazıksız sürüşler)) iyi akşamlar.
bloodwater selam... YBR125 var bende, Pulsar'a geçme düşüncesindeyim.
Çamdibi'ndeki ustanın tel. no'sunu verebilirsen sevinirim.
Tekerin düz bassın... :cat:
merhaba. karşıyaka motomot hakkında birçok yerden kötü şeyler duydum ve bende servis için orayı kullanmak istemiyorum fakat yakınımızda başka bajaj servisi yok. çamdibindeki ustanın açık adresini verde birde biz görünelimbirde motoru nerden aldığını soracağım sana. teşekkürler
Arkadaşlar bugün motorumun ilk bakımı için öncelikle motoru aldığım İzmir Karşıyaka'daki motomot ile telefonda görüştüm yağ olarak ne kullanıyorsunuz diye shell kullandıklarını söylediler sonrasında fabrikanın castrol kullanılması gerektiğini söylediğimde gerek yok bu daha iyi gibi saçma bir cevap aldım sonrasında ben yağımı kendim alıcam Motul kullanmak istiyorum dedim tamam al gel ama fiyat değişmez diyerek resmen adam si.....ye çalıştıklarının ilanını yaptılar, sonrasında çamdibinde ki bahri ustayı aradım adam istediğin yağı al gel dedi gittiğimde gerçekten yüzünden bile belli olan bir babacanlık hoş sohbet biri ile karşılaştım motorun sıkıntılarının çözümlerini ve kronik olmuş durumları anlattı ve hepsinin çözümü olduğunu teknik bilgilerle aktardı yağımı ve filitremi değişti tüm vidaları elden geçirdi işlemlerin sonunda da sadece işçilik ücretini alarak herşeyden önce insan olduğunu gösterdi sizlerinde bu durumu duyması gerektiğini düşündüm hepinize kazasız kazıksız sürüşler)) iyi akşamlar.
Evet baktim ordan yoktu internette biyerde duz beyazini gormustum demekki kendisi boyamis tesekkur ederimDüz beyaz renk yok. Renk seçenekleri için bajaj.com.tr sitesine bakabilirsiniz.
merhaba. karşıyaka motomot hakkında birçok yerden kötü şeyler duydum ve bende servis için orayı kullanmak istemiyorum fakat yakınımızda başka bajaj servisi yok. çamdibindeki ustanın açık adresini verde birde biz görünelimbirde motoru nerden aldığını soracağım sana. teşekkürler