Değerli newmoto;
Karşılıklı polemiğe konuyu dökmeyeceğim. Faydalı olduğunu düşündüğüm yazı ve yorumlarınızı her zaman izlemeye devam edeceğim. Ama bu konu hakkında tekrar bir polemik yapmayı arzulamıyorum. Forumun amacına uygun kullanılmasını engelliyor olmak istemem. İsterseniz özelden yazabilirsiniz. Son yazdığınıza bir-iki cevap verip kendim açımdan konuyu kapatacağım inşallah…
1.“Sizin israrla hicbir olumsuz seyi uzerinize almayisiniz enteresan siz almiyorsaniz satis sonrasi servis mudurunuz alsin. Sahi o kim?”
Bu ifadeniz için sadece şaşırdığımı ifade edeyim. Hiç benim tarzım değildir. Bu forumda şikâyetini dile getiren arkadaşlarım şahittirler ki mutlaka kendileri ile gerekli irtibat sağlanmıştır (atladığım olabilir), sorunu çözüme kavuşturulmuştur. Hatayı kabullenmemek, üzerine almamak nasıl olabiliyor bunu anlamış değilim. Bilakis ne yaşandı ise gerekli hesapları sorularak…
2.Birkaç defa yazdım. Benim bu forumda yazma gayem yeni bir marka ve ürün ile ilgili birinci ağızdan bazı şeyleri doğru olarak duyulmasını sağlamaktır. Benim de şahsi kararımdır. Yoksa satış sonrası, servis müdürünüz kim, onlar nerede gibi müstehzi ifadeler yakışıksız. Bütün birim müdürlerinin buradan cevap veriyor pozisyonda mı olması bekleniyor? Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Kurumsal hiyerarşi içinde zaten normal süreç yürütülüyor.
3.Ben satış sonrasının arkasındayım demedim, demiyorum. Kuralkan ve Bajaj olarak markanın arkasındayız diyorum. Bu da çoğu zaman müşterinin yanında olmak demektir. Şahsen bunu uygulamaya çalışıyorum.
4.“birakin da bayi ve servislerinizi gercek musteri yorumlari savunsun..” cümlenizin sonuna kadar arkasındayım. Bundan kaçacak olsa idim burada isim ve unvanımla bulunmazdım.
Selam ve saygılarımı sunuyorum…
merhabalar ekrem bey , bajaj pulsar talebi ve ürün üretimi içerisine bir şekilde girdikten sonra , kendiminde bajaj pulsar sahibi olarak bulduğumdan beridir adınızı sıkça duyar oldum

kullanıcı arkadaşlarımızın yönelttiği sorulara sıkılmadan cevapladığınızı bizzat gördüm açıkçası bajaj pulsar ile bağınızı tam olarak çözemedim af buyurun

24 saatin yetersiz geldiği gecemi gündüzüme kattığım bir zaman dilimindeyim aslında 1 yıldır hep böyleyim yoğunluk ve yorgunluğuma verin
merak ettiğim için soruyorum
bajaj markası ve ürettiği modelleri yakından görüp inceledim detayların ince ayrıntılarda gizlendiği görüşü değil göremeyenin hakikaten kör olması, yada bisikletten direkt motosiklete geçiş yapmış olması gerekir fiyatı, özellikleri ve performansıyla bu motosiklet ciddi anlamda satış rekoru kıracağından hiç şüphem yok ,bunu motosikletin teknik detay, bajaj firmasının geçmişi ve tarihi, neler yaptığı kimlere yaptığını bildiğim için bundan daha öncelerinden daha fikirlerimi farklı ağlar üzerinde söylemiştim çok şahane kusursuz bir motosiklet diye yere göğe sığdıramamak durumu değil evet ufak tefek ama önemli güncellenmesi gereken yerler var ve bunlarında güncelleneceğinden hiç kuşkum yok ,bu gün Ferrari üreticisi bile banttan motor bloğunu geri alıyor, üretim işini bilen biriyim ve motosiklet dediğimiz bu aleti özelliklede bajaj 200 size değil 7350 lira !!!! 73 milyar verseler aynı kalite ve bire bir aynı motosikleti yapmanız mümkün değildir! bunun aslını inkar eden biri varsa hodri meydan tartışalım

kısacası
bajaj markası güzel bir ürün sundu önümüze piyasada ciddi anlamda bir rekabet olacağı aşikardır bu durum tabiki birilerini rahatsız edecektir , buda son kullanıcıya yarayacak bir durumdur onun için tadını çıkarın derim

kullanıcı arkadaşlarıma şu şahsi fikrimi sunmak istiyorum dilerim bajaj pulsarın satış fiyatı 9 bin civarlarına çıkmaz çünki bu motosikleti ben üretmiş olsaydım o paradan aşşağı kesinliklede vermezdim
olacağı söyleyeyim size zaman herşeyin ilacıdır bir kaç markanın tekeline girmek doğru değil , yavvv irfancım bajaj aldın yere göğe sığdıramıyorsun mevzuusuda değil ama bu fiyata bajaj doya doya daha çok köfte veriyor , ve iyi olan her zaman konuşulur kötü olan unutulur gider ! bekleyip göreceğiz ... kazasız sürüşler.