Değerli newmoto76;
Tarzımın polemik olmadığını bilirsiniz. Zaman zaman sizin yorumlarınızdan istifade ettiğimi de ifade etmişimdir. Ancak son iki mesajınızda yazdıklarınız ie ilgili biraz uzun bir cevap vermem gerektiğini düşünüyorum...
1.Geçmiş ifadelerimde bayi ve servislerimize % 100 güveniyorum gibi bir ifadem oldu mu, bu durum hangi marka için mümkün? Her zaman da bayi ve servis memnuniyetinde elemeler olacağını, iyileşmenin devamlı sürmesi gereken bir yol olduğunu ifade etmeye çalıştım. Ancak yapılan büyük değişimi görmezden gelmeniz haksızlık olmuyor mu?
2.Bayi ve servis memnuniyet anketleri elbette belirli periyotlarla yapılıyor ve tarafımızdan performanslar birçok firmanın yaptığı gibi izleniyor. Gerekli görüldüğü anda da tabi ki yayınlanır,
3.Benim yerime mağduriyeti olan arkadaşa cevap verseydiniz ifadesine bu forumdaki birçok arkadaşım şahittir. Onlarca arkadaşım ile yazışma halindeyim. Yazışmalar ve mesajlaşmalar özelden mutlaka yapılır. Nadiren cevap veremediğim de olmuş olabilir, zaten buna imkân da yok, takdir edersiniz.
4.Pulsarın ikinci el satışa düştüğünden bahsediyorsunuz da nereye bakılıyor acaba? Ayrıca ikinci el fiyatlarının sıfır fiyatlarından daha yüksek olduğu da fark ediliyor mu? Şimdi sahibinden com sitesine girdim ve fiyatları arz ediyorum. Yorumu siz yapın. Bunun manası açık değil mi?
Değerli newmoto76;
Son yıllarda ilk defa sport segmentinde naked tarzı bir ürün oldukça ulaşılabilir bir fiyatta sektöre giriş yaptı. Özellikle dikkat çekecek kadar da düşük yedek parça fiyatı ile. Ayrıca dünyanın 3 ncü büyük motosiklet firmasına ait ve dünyada yüzbinlerce fanı olana bir modeli ile. Bu politika devam edecek. Sport segmentinde olmasına karşılık commuter segmenti dediğimiz günlük kullanım segmentinden de ciddi talep aldı ve almaya devam ediyor. Bunun sebebi işte bu politikalardır. Temmuz ayı iki sevkiyat yapıldı ve ürün bitti. Bugün ve yarın da tekrar sevkiyatlar yapılıyor ve bunlar da inşallah tüketicilerimize ulaşıyor. Teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Halen taleplerin devam etmesi rüne duyulan güvenin eseri değil midir?
Şu anda oldukça yüklü miktarda yollarda gezen bu ürünlerin desteği herhalde ciddi bir alt yapı vasıtası ile sağlanıyor. Tüm garanti başvuruları radar gibi izleniyor. İnşallah yedek parça bolluğunu da en geç iki ay içinde göreceğiz ve kullanıcılarımız ürünü gerektiğinde çok uygun fiyata yedek parça fiyatlarını tedarik edeceğinin bilinci içinde korkmadan sürmenin keyfini yaşayacaklar. Bu gelişime destek olunması sektörün faydasına olacaktır. Sadece zaman zaman söylediğim dediğim bajaj auto’nun yeni bir pazara alışma sürecinde yaşayabileceği sıkıntılar olabilir. Türkiye’deki yedek parça anlayışının ve kültürünün Bajaj’dan daha yüksek olduğunu açıkça söyleyebilirim.
Benim yazışmaların en başında sektörde birçok yargının ve anlayışın değişeceğini ifade etmemdeki meramım işte bunlardı. Gerçekten üzerinde ileri teknoloji barındıran, kaliteli, uygun fiyatlı ve bol bulunabilen yedek parça politikası, uzun yıllar sağlamlığını koruyabilen bir ürünün tüketicimiz ile tanışacağını bekliyorduk. Bu tanışma ve ilgi tahminlerimizin de üzerinde oldu. Bu sürece destek vermek tüm markaların ve sektörün yararına olacaktır. Çok kısa süre içinde de Türkiye'deki ürün ve kalite algısının hızlı bir değişime uğrayacağını inşallah hep beraber göreceğiz...
Bütün bunlara rağmen yaşadığınız bayi ve servis şikâyetlerini her zaman paylaşmaya hazır olduğumuzu, bize yazdıklarınız ile ilgili mutlaka gerekli geri beslemelerin yapıldığını bilmenizi isterim.
Selam ve saygılarımı sunar, bu vesile ile geçmiş kadir gecenizi tebrik ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Değerli katilkoala;
Antalya bayimize 21.07.2014 tarihinde bir sevkiyat yapıldı, bugün de ikinci sevkiyat yapılıyor. Bana iletişim bilgilerini ve hangi rengi beklediğiniz yazabilirsiniz size net bilgi vermeye çalışırım.
[email protected]
Selamlar...
18.07.2014 Teslim tarihi verdikleri halde hala bekliyorum. Antalya Doğaner Motor'dan yaklaşık 2 ay önce kapora verip sipariş ettim. 18 temmuzda teslim ederiz dediler, 18 cuma günü aradım bugün verilmiş yarın, en kötü ihtimal pazartesi elimize ulaşır dediler. Pazartesi günü akşamüzeri tekrar aradığımda bugün yola çıkacakmış çarşamba teslim alırsınız dendi. Bugün perşembe arayan soran yok henüz. 2 aydır heyecanla bekliyorum ama kabak tadı vermeye başladı. Pulsar ilk motorum olacak 2.200 tl ye iyi kalitede iki kask ve mont aldım eşimle bayram gezisi planlamıştık anlaşılan bayramda otobüsle gezecez. Ayrıca şu topcase konusu da çok can sıkıcı, paket servisciler ve tüp-damacana taşıyan firmalar yüzünden bizim çektiğimiz eziyet. Paylaşımlardan okuduğum kadarıyla yan çantada sıkıntı yok ama topcase ruhsata işlenmeliymiş. Cahilliğimi maruz görün ama motorsiklette de ticari-şahsi olarak ayrılıp bu sorun ortadan kaldırılamıyor mu? Bilmem bişey lahmancuncusu damalı eşek gibi reklamlarını yapıştırıp trafiği birbirine katan elemanlarına teslim ediyorsa motorlarını bence kahrını o çekmeli.