Ben de 3 ay süren sinir harbinden sonra, nihayet Pulsar 200 NS'e kavuştum. Motosikletim çalındıktan sonra, geçici olarak scooter almıştım. Bu gün henüz plaka çıkmadığı, yarın çıkacağı için 10 km. kadar hevesimi almak için kullandım.
Öncelikle Pulsar, sevilmek için üretilmiş sanki...
Ayna, lastik ve yolcu selesi sertliği gibi konularda, ufak tefek kusurlar bulmak mümkün ve çözümsüz değil. Ama bunlar; "O kadar kusur kadı kızında da olur." cinsinden.
Şehir içi kullanımdaki ataklığı ile kendi sınıfındaki tüm motosikletleri geride bırakacak kadar yüksek tork'a sahip.
Pulsar; Genel özelliklerinin dışında, yakıt ekonomisi ve 0-60 Km. yüksek tork konusunda sınıfında çıtayı çok yükseltti.
Sanırım ağustos ayından sonra, Pulsar sahibi olmak isteyenler, beklemeden bu arzularına kavuşacak.
Bu arada, zaman, zaman sitem etsem de, Bajaj ve Kuralkan firmalarına ve Sn. Ekrem Ata'ya teşekkür eder, Ülkemizdeki uygulamalardan edindikleri deneyimle, Avrupa pazarında; çok, çok başarılı olmalarını dilerim. Edinilen bu teknik bilgi birikimi ve Ülkemizin, Bajaj'ın üretim üssü olması, ülkemiz için çok büyük bir kazanç olacaktır.
Teslim almadan, hemen çanta demiri ve çanta taktırdım, bir tane kilit aldım. Sırada; cep telefonu tutacağı, çakmak soketi için doğru yeri bulmak ve bir siperlik taktırmak.
Arkadaşlara tavsiyem, motorla göz temasında olmayacakları durumlar için mutlaka iyi bir disk kilidi alsınlar ve kilidi taksınlar.
Daha iyisi, iyi bir halatla, motosikletlerini sağlam bir yere bağlasınlar ve halatın yerle temas etmemesine dikkat etsinler.
Motosiklet kullanırken, Lütfen, içinizdeki çılgın sesi dinlemeyin ve gereksiz risk almadan kullanın.
Ayrıca haklı veya haksız olmaktan çok, bir kazaya karışmamak önemlidir. Bu yüzden hakkınız olduğuna inansanız da, yine de kontrollü olunuz.
Bu arada Lastik çok kötü olmamakla birlikte çok iyi değil, bunu bilerek davranın ve ilk fırsatta ve kesinlikle, Soğuklar ve yağmurlar başlamadan değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Herkese, iyi günlerde kullanması dileğiyle.