Arkadaşlar pulsar alamamaktan yakinan arkadaşlarim benim. Denizlide var .
Az once Kayalar motor ile gorustum. Pulsar alma planlarim olduğundan birkac soru sordum, bana cuma gunu motorlarin gelecegini ve su an icin bosta motor oldugunu soylediler. Ama ben bu kadar kisa surede almayacagim icin tesekkur edip kapattim. Bu arada kayalar motor world karta 9 taksite %7 vade farki koyuyor.
İşimden dolayı bugün babama Akın Motor'a (Adana Bajaj bayisi) gitmesini rica ettim. Ben 24 ay vadeli olarak almayı düşünüyordum. Vadeli almayı düşünüyordum çünkü bir kaç yere daha ödeme yapıyorum. Maaştan kalanı ile Pulsar'ı taksitle öderim diyordum. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.
Neyse babam gitmiş sormuş. Bu canavarı 24 ay vadeli almak isterseniz 8856 ₺ ye geliyor. Aylık 369 ₺... Plaka bedelide 400-450 ₺ civarında demişler... Bende sıkıntıya girmek istemedim. Yönümü hemen Yamaha YBR 125'e doğru döndürdüm. Salı günü izin günüm. Hemen bir Yamaha bayine gidip beyaz olanını alıyorum. Ne yapalım başka yıllara kaldı Pulsar sevdası... Hem o zaman 400'lük olana bakarız. İyi geceler
ne kadare vade eklemiş bayii. tefeciden para alsan daha iyi.bankadan tüketici kredisi alsan 24 ay için kaça patlar acaba. bankadan tüketici kredisiyle alan varmı acaba. paylaşırlarsa iyi olur. belki havalar serinleyince talep azalır vade farkı azalır. kampanya filan 2014 ler geleceği için fiyatta bişeyler olur..
%7 vade koyuyorlarsa peşinde ne kadar indirim yapıyorlar bilginiz varmı.
Merhabalar ekrem bey yaklaşık 1 aydır pulsar ın gelmesini bekliyorum bayiyi her aradigimda bir kaç gün ileri tarih veriyor çok hevesle gidip kaporamı verdim ama artık bütün hevesim kırıldı olsada olur olmasada olur gibi hiç bi heyecan kalmadı neden bukadar uzun sürdü gelemedi bir türlü pulsarlar sabah kuralkan fabrikasını aradım satış sonrası departmanına bagladilar motorların geldigin bilgisini aldim gün içinde sevkiyata başlanicak dendi kaç gun sürer diye sordugumda hafta içi teslim alirsiniz muhtemelen dendi Bu benim ilk motorum olucaktı içimdeki o hevesi anlatamam bir gram heves kalmadi içimde neden gecikti bu sevkiyat bukadar?
Ekrem bey bu ay yapılan üç sevkiyatla birlikte toplam kaç adet satıldı pulsar 200ns den. Az önce bayinin birini aradım ellerinde varmı diye bayramdan sonra gelecek partiden ayırta bileceklerini söylediler. Alacağımdan değilde forumda bu kadar rağbet görmesi ve bayilerin hep bir ay sonraki parti için kapora istemesi beni belkide birçok kişiyi bu motora yönlendiriyor.
Merhaba arkadaşlar ben bajaj pulsarı geldiğinden beri takipteydim, almak bugüne kısmet oldu, az önce bayiye gittim varmı dedim yeni geldi dediler sıcak sıcak dumanı üstünde, kaptım hemen bir tane siyah, ilk vitesli motorum oldu,birde honda pcx'in var duruma göre ilerde satıcam pcx'i bundan memnun kalırsam eyer,biraz boyum kısa kalıyor 1.64 boy var artık tek ayak sağlam basıp sürücez, o şekil süren çok insan var..
Değerli :bus: rumuzlu arkadaşım; Temmuz ayında 3 sevkiyat olacağını daha önce arz etmiştim. İlk hafta sevkiyatları yapılmıştı. Bugün ikinci parti sevkiyatları başladı. Yarın da devam edecek. Üçüncü parti sevkiyatları da inşallah bir aksilik olmadığı sürece cuma günü yapılacak. Hevesiniz kırılmasın, üzülürüm. Sebeplerini daha önce açıklamaya çalıştım. Cuma günü yapılacak sevkiyatla inşallah büyük bir rahatlamanın olacağını söyleyebilirim.
Selam ve saygılarımı sunuyorum...
Merhaba,hayırlı olsun.:cat:
Bayramdan önce teslim siyah bulabilirsem bende alabilirim,siz hangi bayiden aldınız.
Merhaba,hayırlı olsun.:cat:
Bayramdan önce teslim siyah bulabilirsem bende alabilirim,siz hangi bayiden aldınız.