Yağ filtresi resimdeki gibiyse temizlenmesi yeterli olabilir. Ama kılavuzda değiştirilmesi isteniyorsa değiştirilmelidir. İkincisi, Motolube gibi bir marka neden kullanılıyor anlamış değilim ? Bu markanın hangi modelini kullanıyor servisler, kutusunu gören var mı ? Litresi ne kadar bu yağın ?
Bu Kırklareli servisi arkadaşlar.Çoğu illerin servislerinde Motul,castrol yağları gördüm,lütfen kimse her servisi böyle sanmasın.Ben takip ettiğim şeyleri buraya aktarıyorum ama bakıyorumki bazı arkadaşlar genelleme yapıyor.Bi şey paylaşmaya korkar oldum.
Kırklarelindeki servise yağı beğenmedimizi söyledik ben kefilim dedi,eyvallah dedik biz de castrolu koyduk.Sonuçta adam yağdanda para kazanıyor,bu zihniyet biraz zor kalkar.Yağın fiyatı15-20 tl arası ama 30 a satıyor.Amacamız gördüğümüz aksaklıkları burada paylaşmak ve kuralkana bildirmek,kötülemek asla değil.Sonuçta bu motoru buradaki herkesten çok ben istiyorum,ama erken ama geç kısmet olursa alacam.Pulsarım olmadan herşeyini takip ediyorum hesab edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Pulsarımız olmadan bu kadar resmimiz var