Merhabalar. Bende araniza yeni katildim uzun suredir takip ettiğim pulsari bugün bay moto da test etme imkanim oldu ve sizinlede dusuncelerimi paylaşmak istedim. Tabi bir cbf kullanicisi olarak onunla karsilastirabilirim. Öncelikle bana kotu gelen yanlarini paylasayim.
Titreşim var evet ama öyle abartacak kadar değil bence sözünü etmeye bile değmez.
Aynalar gerçekten cok kotu muhakkak değiştirilmesi gerekli.
Sele biraz sert ama oda çok büyütülecek birşey degil ayrica sanirim ben alisik olmadigim için rahatsiz oldum biraz daha geri oturmak istediğimde sele cikintisi buna engel oldu.
Birde arka fren konusu beni cok rahatsiz etti vede korkuttu acikcasi. Bu iyimi köyümü bilmiyorum ama arka frene bastigim anda lastik kaymaya başladı yani hemen teker kilitlendi bunun bir ayari varmidir bilmiyorum ama sirf bu yüzden bu motordan vazgecebilirim.
Son olarak ta kullandigim motorun debriyaj kolu cok sertti motordan indiğimde bileğim agriyordu ama buda ayarlanabilir sanirim.
Simdi gelelim iyi yönlerine.
Öncelikle bay moto calisanlarina cok teşekkürler cok ilgiliydiler.
Motor resimlerden daha kalipli 179 boy 85 kilo biri olarak tam benim kalibima gore. Topuklarim yere deymesede
On fren mükemmel kayma yok ve olduğu yere cakiliyor resmen. Ama arka fren konusu tam bir kabus.
Hizlanmasi ve torku cok iyi kesinlikle beklentimin uzerinde.
Fiyatina göre cok güzel ve kaliteli bir motor bence. arka fren olayini cozersem cbf yi satip insallah bende alicam bir tane.
Bayiyle fiyat konusunu konuştuğumda 7370 TL dediler ve bitanede kask hediye ettiklerini söylediler. Forumda 7000 tlden bahsedildiğini söylediğimde imkansiz olduğu su kadar su kadar kar payi varken asla o fiyata satilamaz dediler. Kredi kartina taksit yaptiklarini ancak vade farki koyduklarini söylediler birde bankadan bizim adimiza kredi çikarabildiklerini söylediler tabi o zamanda faiz isin içine giriyor.
Benim söyleyebileceklerim bu kadar alan arkadaşlara hayirli olsun herkesin tekeri düz bassin inşallah.
Arka fren konusuna bende takildim.direk kilitliyor tekeri.urkmedim desem yalan olur.ama zamanla oturur gibi geliyor bana bu mevzu.ayrica sele bayagi yuksek.ben 167cm boy ile bir ayagim havada oburu parmak uclarinda yere temas ediyor.