Motosiklet tehlikeli evet.Ama sadece iki tekerlekli hizli bir tasirlt olmasindan degil..Motisiklet ispanyada italyada 1 tehlikeliyse bizde 9 tehlike neden mi? Tamamen gorgusuz yurdum otomobil ve ticari arac kullanicilari yuzunden.Bu adamlar onune kirar, seni bir vasita ve can olarak gormez,hatta icten ice bir nefret besler motosiklet kullananlara.
Aslinda bakildiginda kalibresi en yuksek en bilincli surucu kitlesi motirculardir.Benim tanidigim en kaliteli adamlar da motorculardir.Para kazandiginda kendine pahali bi araba alan on tane adamin 9 u motosiklete ocu ve carptiginda bonus kazanacak nesne olarak bakar.
Ozeti bu ulkede motosiklet tehlikelidir cunku CEHALET trafigimizin tam ortasindadir.En cok ölümlü kazaya sebep olan suruculerde bu ulkede yasarlar.Kabak lastiklerle yola cikarlar , bakimsiz araclarla gazlarlar sonrada motorculara laf soylerler..
Butun bunlari goze alan adam gercek motorcudur.Ama ilk motordan sonra tivbe edip birakan orani en az onda dokuzdur.Azinlik yillarca motor kullanmaya devam eder.Yillarca trafikte tecrubelerini pekistirir ogrenir , dikkatli hareket eder ucuz kahramanlik yapmaz..
Motisikleti fizik kurallariyla butunlesik bir arac olarak gorup, bu isin teknigine,ruhuna,kurallarina saygi duyarsan motosiklette sana saygi duyar..O zaman tehlike azalir ama hicbir zaman bir otomobil kadar guvenli degildir..
Hicbir gercek motorcu tehlikeli diye motorundan vazgecmez.Daha guvenli nasil kullanabilirim sorularinin yanitini hep arar ve prof egitim alir yine motorundan vazgecmez..
Motosiklet tutkusu cok cok ozrl birseydir..Bagimliliktir kokay birakilamaz , insan ruhunu guzellestirir ,hosgoruyu arttirir , hayati daha guclu ve keyifli kilar..
Motosiklet tehlikeli dusunenler icin tehlikelidir.Sevenleri icin dunyanin en muhtesem aracidir...