merhabalar. pulsar ns200 arka tekerde bulunan zincir gergi ayarı yaptığımız şey var ya? adı her neyse. kaç numarada olmalı aşağı yukarı?
Selam; birkaç sorum olacak. (2016 model)
30k bakımı için tip 2 hava filtresi, yağ filtresi ve castrol 10w40 aldım 2 litre. Sogutma sıvısını da değiştireceğim.
periyodik bakımlarda FREN HİDROLİĞİ VE FREN SİSTEMİ * değiştir diyor ancak sacma geldi, hidrolij sıvısını değiştirmek yetiyor mu fren sistemi ne alaka anlamadım.
bir de 30 bin de başka neyin değişmesi lazım sizce? bujiler 20 de değişmişti.
Bu arada hiçbir yerde 35-40 vs yok buralardaki bakımlarda ne ne zaman değişecek nereden bulabiliim?
Selam; birkaç sorum olacak. (2016 model)
30k bakımı için tip 2 hava filtresi, yağ filtresi ve castrol 10w40 aldım 2 litre. Sogutma sıvısını da değiştireceğim.
periyodik bakımlarda FREN HİDROLİĞİ VE FREN SİSTEMİ * değiştir diyor ancak sacma geldi, hidrolij sıvısını değiştirmek yetiyor mu fren sistemi ne alaka anlamadım.
bir de 30 bin de başka neyin değişmesi lazım sizce? bujiler 20 de değişmişti.
Bu arada hiçbir yerde 35-40 vs yok buralardaki bakımlarda ne ne zaman değişecek nereden bulabiliim?
Merhaba. Sıfır NS 200 aldım. İlk defa motosiklet alıyorum ve kafamda çok fazla soru işareti var. Motosikletten çok iyi anlarım diyen arkadaşlar/abiler bana ulaşabilirse çok makbule geçer.
8 yıl önce motorumu satıp araba almıştım şimdi tekrar aranıza döndüm 8 yılın ardından cuma günü itibari ile sıfır bajaj pulsar 200ns modelini almış bulunmaktayım ancak dakka bir gol bir yolda giderken vitese bişey oldu aşağı düşmedi, yukarı çıkıyor aşağı düşmüyor vites 6 dan aşağı doğru düşüyor ancak vites geçmiyomuş gibi hiç bir his yok o şekilde düşüyor 2. vitesin altına ise (3 te olabilir-boş ve 1 e geçmediği için 2 mi 3 mü anlayamadım )hiç düşmüyor bu şekilde iş yerine geldim aldığım bayi direk iş yerimin dibinde bugün pazar diye götüremedim sizce ne olabilir bana herhangi bir masraf çıkar mı daha yeni aldım sonucta yanlıs biseyde yapmadım
Aradım iş yerim bayiye yakın diye geldiler vidaları gevşemiş binde bir fabrikadan böyle montaj hataları olabiliyo dediler hallettiler bidaha yapmaz dediler bakalım 2 günde 2 sorun bajajdan ama hepsinide çözdüler yalan yok çok uğraştırmadılar motorun duruşundan gdişinden memnunum bakalım gelecek ne gösterir![]()
Hangi "söz konusu aynalar" acaba, keşke ilgili mesajı alıntı yapsaydınız da anlayabilseydik..... söz konusu aynaları nereden alacağıma dair hiçbir bilgim yok. Bunun dışında aynaları kendim mi takmalıyım?