Evet arkadaşlar pulsar etkinliğinde, motorumun stop sıkıntısı için, bajaj yetkililerinin orada inceleyip not aldırdığı parçaları Bay-motoda değiştirdim ve bir kaç gündür test ettim, ilk önce değişenler 1.Eksoz 2.Km saati komple 3.Rolanti sensörü 4.Debriyaj tası, yayı 5.Sibop ayarı yapıldı. Bazı işlemler başka nedenlerle yapıldı! Ekrem beyin yönlendirmesiyle yapıldı bunca şey ve hiçbir ücret vermedim, servise gelirsek %100 memnun olmasamda geçerli not aldı benden, belki başka arkadaşlar tam memnunda kalabilir, daha önce Honda servislerini kullandığım için olabilir ama Baymoto ve ustalarına teşekkür ediyorum iyi şekilde ağırlandım. Gelelim sonuça, malesefki sabah işe giderken yokuş aşağı tümsekte hızımı düşürüp birinci viteste debriyaj tam çekili şekilde aynı sorun devam ediyor yani stop ediyor. Baymotonunda dediği gibi bu pulsarlar böyle, bu şekilde binicez, debriyaj çekili gitmicez, devamlı gazda olucak elimiz, unutmadan değerli abimiz büyüğümüz Ekrem beye teşşekkür ediyorum, biliyorumki bu sorunun bizden çok onunda canını sıkıyor, Sevgiler..Saygilar..