Bunlar ya işsiz güçsüz ergen, ya her mevzuya salça olup sinir bozmayı bir matah sanan saçma sapan insanlar, ya eskiden bu forumda Çinli motorlara kafayı takan paraları ile alt/orta gelir gurubundakileri ezmeye çalışan paralı eleman tayfası. Çinli muhabbeti bitti şimdi Hintli Bajaj üzerinden alt/orta gelir gurubunu ezmeye çalışarak kendilerini tatmin ediyorlar. Ya da Bajaj'ın piyasada aldığı rolü kıskanıp buradan algı yaratıp piyasayı etkilemeye çalışan rakip firmaların elemanları.
Hepsinde kötülük fix.
Attila abi yazılanları görünce gülüp geçiyorum ben sadece. yazma gereksinimi hissetmiyorum motorumun keyfini çıkarıyorum. üzerine vazife olmayan, pulsar kullanmayan adam gelip burada atıyor tutuyor. keşke bilgisi olsa da konuşsa gam yemeyeceğim ama öyle abartılı konuşanlar var ki kesinlikle cevap vermem böyle insanlara konuşsunlar dursunlar. biz kullanıcılar motorumuz ne olduğunu biliyoruz. 11000 km oldu denge sensörü sesinden başka sorunum olmadı. biz bunu söyleyince itimat etmiyorlar bir kişi sorunu olduğunu yazınca hep birlikte hücum ediyorlar buraya. bu yüzden mümkün olduğunca az yazıyorum bu foruma