Yüreğin varsa ne demek kardesim . sen burada kimi savunuyorsun onu soylesene bi. Bajaji mi yoksa tüketicileri mi.
Davayi kimin kazanacağı belli. Kanun belirtmiş. Kanunun çizdiği sınırlar içerisinde kalırsanız hakim taktir yetkisini kullanmaz. Bir rakı şişesine kaybedilen dava diye bir şey yoktur. Abartmayalim. Motorunun kronik sorunlarını iddia edenler olursa gitsin servise eğer hakkının ihlal edildiğini düşünüyorsa arasın polisi. Bu kadar basit. Sizi gören de memlekette polis yok sanacak. Ayrıca otobanda ki kaza sonucuna gelecek olursak. Bir kere otobanda bir kaza olduğunda teknik olarak polisin intikal etmemesi imkânsız. Size ölü bar mi diye sormuşlar 112 yi arayın demişler zaten 112 ile polisler entegre çalışır. Biz geliyoruz derken o kaza yerine polis gelmeyecek anlamında söylememiştir buna eminim.
Bilmediğin meseleler hakkında fazla eminsin.
1 saat 45 dakika boyunca kaza mahalinde bekledim. Sarhoş olan elemanlar 2 araç dolusu arkadaş çağırdılar, istanbul pilakalı jeep'in sahibine zorla senet imzalatmaya çalıştılar. Sonra Jeep'in sahibinin karısının mersinli akrabaları da 2 araçla geldi. 6 araç otoban ortasında gece saat 2 den, 4 e kadar yolda kaldılar. Tabi bu akrabalar olay yerine intikal edene kadar en azından çocukları ve kadını korumak namına yoldan geçen arabaları durdurup, kavgayı ayırmalarını istedim. Kadını ve çocukları başka bir araçla olay yerinden uzaklaştırmak istedim, kabul etmediler. Jeep'in sahibine kilitle arabayı, git buradan nasıl olsa kaskon var dedim, dinlemedi. En son akrabalar gelince senet sepet işi tarihe karışarak kavga büyüdü ve ben iç çamaşırıma kadar yağmurda ıslanıp otoban gişelerinin altına saklandım en son. Ha, ben mersinli de değilim, turdan dönerken sadece geçerken dördüm.
Polise olayı anlattım, zorla araç sahibine senet imzalayacaksın diyorlar dedim, polis biz gelmek zorunda değiliz dedi. Kendi aralarında tutanak tutacaklar dedi.
Benim babam emekli başkomiser, ben polisiin oraya gelmek zorunda olduğunu zaten biliyorum, ancak gece saat 2 de gelmedi işte polis arkadaş. Ya orada o adama veya kadına zarar verselerdi? O adamı hangi mahkeme geri getirebilirdi? Olay hakkında bilgisi olmadan fikri olan sensin, başkalarını abartmakla, daha Türkçe'si yalancılıkla suçlamadan evvel sözlerine dikkat edeceksin.
Davayı kimin kazanacağı belli lafına sadece gülüyorum, HAkimin önünde onlarca yasa, tüzük, yönetmelik ve insiyatif vardır. Hakim istediği kararı vermekte %51 özgürdür. Sonra itiraz edersin başka hakim başka karar verir orası ayrı.
Şu anda yönetmelikte kabak gibi yazdığı halde bende bir resmi kuruma karşı dava açtım. 15 gün içerisinde sonuçlanacak. Bak dikkatini çekerim, yönetmelik direk olarak ben ne söylüyorsam onu söylüyor, ancak 15 gün sonra açıklanacak ön kararı ve ağustos gibi açıklanacak olan esas kararını da sana söyleceğim, bakalım kaç rakı şişesine gidiyormuş davalar.
Sen hayatında anlaşılan sadece GTA oynamışsın, orada bir olay olunca polis hemen geliyordu ve BUSTED yazıyordu. Gerçek hayatta ne mahkemeler ne ede polis senin ianndığın gibi işlemiyor maalesef.
Çok emin olduğun şey vardı ya, 1 saat 45 dakikada gelmedi işte polis. 01 pilakalı bir araç ile ki sanıyorum kadının akrabasıydı, ağzından kanlar gelen kadın hastahaneye götürüldü.