Değerli arkadaslar, 15 kasim tarihine kadar eski giyat geçerlidir. Farkli bir fiyat talebi olursa bana yazabilirsiniz. [email protected].
selamlar. ..
selamlar. ..
Değerli arkadaslar, 15 kasim tarihine kadar eski giyat geçerlidir. Farkli bir fiyat talebi olursa bana yazabilirsiniz. [email protected].
selamlar. ..
selamlar. ..
Merhabalar.
uzun süreli ybr kullanıcısıydım, ybr'mi satıp: pulsar 200ns almaya niyetlendim.!
motorumu sattım, sıra pulsar almaya derken pulsarın fiyatının zamnlanmış olması canımı sıktı.!
bajaın web sitesindeki fiyat 7370. izmir bayileri: 7950 civarında rakam istediler.!
ve bu aradaki zamın daha yeni geldiğini sölediler.
Anlamadığım.???? kışın ortasında: motora yapılan fiyat zamı ne derece mantıklı.? Kİ zeten oturmuş bir marka bile değil.!
Hepsi bir yana daha senesini doldurmuş bir marka bile değil.!
Yaptıkları zamla gelen fiyat farkı: motorun plakasına harcanacak fiyattan daha fazla.!
Oturmuş markalar honda yamaha vs. tüm modellerine fiyat zamlarını mayısın ilk haftalarında gerçekleştirir.!
Kışın ortasında yapılan bu fiyat zamını bir tüketici olarak kınıyorum.!
saygılarımla
Ben de dün siyah pulsarın siparişini verdim eski fiyattan satmak istemelerini çok ayıp.Bende dün bayilerini gezerken bayinin birisi siyahlarda fiyat farkı alabiliriz dedi ve dediğine pişman ettim adamları sonra başka bir bayiyle iyi bir fiyat ve + olarak orta sehpa ve çanta demirini hediye olarak anlaştım.Merhabalar.
uzun süreli ybr kullanıcısıydım, ybr'mi satıp: pulsar 200ns almaya niyetlendim.!
motorumu sattım, sıra pulsar almaya derken pulsarın fiyatının zamnlanmış olması canımı sıktı.!
bajaın web sitesindeki fiyat 7370. izmir bayileri: 7950 civarında rakam istediler.!
ve bu aradaki zamın daha yeni geldiğini sölediler.
Anlamadığım.???? kışın ortasında: motora yapılan fiyat zamı ne derece mantıklı.? Kİ zeten oturmuş bir marka bile değil.!
Hepsi bir yana daha senesini doldurmuş bir marka bile değil.!
Yaptıkları zamla gelen fiyat farkı: motorun plakasına harcanacak fiyattan daha fazla.!
Oturmuş markalar honda yamaha vs. tüm modellerine fiyat zamlarını mayısın ilk haftalarında gerçekleştirir.!
Kışın ortasında yapılan bu fiyat zamını bir tüketici olarak kınıyorum.!
saygılarımla
saat 8 gibiyse benim o iş dönüşü=)
hatta bitane 2500cc scooter vardı ışıklarda=)
saat 10 gibi, sırtınca çantası olan biriydi![]()
sırtımda çanta vardı ama saat 8 gibiydi
hadi gel şunu 8 yapalım:flower:
o arkadaşla tatlı bir kapışma olayına girdik hadi kapışmış olalım![]()
merhaba arkadaşlar az önce yeni almış olduğum pulsar 200 ns den,motor bloğu kısmından şırrrr diye bi ses gelmekte,sıfır motorda bu ses gelmesi normal mi acaba subap ayarından kaynaklı mıdır acaba şimdiden teşekkürler
Hemen hemen herkeste olan denge sensörü çırıltısı olmasın o ?merhaba arkadaşlar az önce yeni almış olduğum pulsar 200 ns den,motor bloğu kısmından şırrrr diye bi ses gelmekte,sıfır motorda bu ses gelmesi normal mi acaba subap ayarından kaynaklı mıdır acaba şimdiden teşekkürler
Abi o sesi ne guzel tasvir etmissin. Ne zirilti ne citirti. O ses tam bir çırıltıHemen hemen herkeste olan denge sensörü çırıltısı olmasın o ?
Benzin deposunun altında öntaraftadır.
Hemen hemen herkeste olan denge sensörü çırıltısı olmasın o ?
Benzin deposunun altında öntaraftadır.
Hocam bu denge sensörünün amacı nedir acaba pulsar aldım ama hakkında hiç bir bilgim yok cahillik kötü şey
.Denge sensörü: Motor yattığında düştüğünde kazada vs, Motoru stop ettirir. benzin pompasının çalışmasını durdurur, bazı araçlarda benzin pompası + ateşlemeyi keser.!
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Hocam sifirda bazi vidalar ya cok gevsek yada cok siki oluyor. Genelde gorulen alt eksozun orda bi tane baglanti bogazi var. Buyuk ihtimalle tam sikilmamistr. Bi elle kontrol et istersen en alt kisimda egilince gorursun. Onun disinda motor blogundaki vidalarda az bucuk gevsek olabilir onlarada baktir istersen, ayak peglerinin arkaskasindaki civata da gevsek olabiliyor ses yapiyor. Bide on kafa grenaji gostergeye titresimden carpip ses yapiyor. En onemliside denge sensoru ses yapar seninki oda olabilir belli bir devire gelince ziril ziril eder motordan geldigini sanabilirsin.
Bu denge sensörüne çözüm bulan varmı bendede başladı değiştirsem yine yapacak. Onu söküp iptal etmeyi düşünüyorum onu iptal eden arkadaş varmı..