Sen bu lafları bana mı söyledin ??? Eevt sana dedim..
dediğim arabayı ben mi aldım dedim ? Fark etmez,
alıntı yaptığın paragraftan sonra yazanları okudun mu ? Evet okudum
cümlenin sonundaki smiley ifadesinin cümleye sempati, espri ögesi kattığını biliyor musun ? İstediğin kadar laf sok hakir hor gör sonra simili yap,NE anlamı var istesen EK organların ile simile yap yazdıgının anlamını değiştirmez.
Herşeyden önce sen beni TANIYOR MUSUN BE SAYGISIZ ? Tanımıyorum ..Sen bu MSJ yazan kararsız nick arkadaşı tanıyormusun ? H.Z. Ali derki haksızlıgı görüpde susan hem hakkından olur hemde şerefinden ..Senin yaptıgın alelen belli ,İlk yazımda dememiştim ama zengin z... oldugun belli.
Ben genç kardeşime hayırlı olsun demişim, iyi sürüşler dilemişim ve de heyecanla alacağı ilk motor için 2-3 tane konu açtığı için espriyle karışık ne kadar KARAR VERMEKTE ZORLANDIĞINI ifade etmişim. (Biz bu ayakları biliriz yap yap sonu kibar cümle ile bağla yaptıkların ne olacak?)
Zaten fark ettiysen konuyu açan arkadaşın kullanıcı adı da KARARSIZ!!!! FARKETTİM.
Sen bunu idrak edecek kapasite değil isen! (Normalde çok söylemem ama sen zorladığın için söyleyeyim 1,5 milyon kişinin katıldığı OYSM de ilk 5000 deyim onu idrak edecek kapasitem var) Ben edemiyor isem TR bunu idrak edebilecek adam oranı %1 bile değil...
Gelip burda edebiyat yapıp tanımadığın bir insana "ZENGİN GÖRGÜSÜZ" diye bir de utanmadan hadsizlikle "İNSANIM DİYE..." hakaret etmeni Allah'a havale ediyorum. (Sen beni Allah â havale ediyorsun da seni kim nereye havale etsin? Esas kendine bak !!Kendi , kendini Allah'a havale et önce