Ekrem Ata ' yı on seneden fazla tanırım. Kullanıcıya böyle bir kelime sarfetmez. Yanlış anlama olduğunu düşünüyorum.
İlk defa sitede kullanıcı adı aldığında, yaklaşık 1 yıl önce yazdım durumu burada, tam olarak "satışlarımızdan rahatsız olan başka firmaların şakşakçıları tarafından yapılan karalama çalışmaları" dedi. Madem bu kadar karalama yapılıyor o zaman bize de söz hakkı düşer diye devam ediyordu yazısı.
Siteye reklam verdiklerini düşünürsek benim yazdıklarımın siteden silinmesini anlamak zor olmamalı.
Durumu verdiği mail adresi vasıtası ile kendisine de bildirdim, detaylı bir şekilde anlattım, hem servis ismi verdim hem de ustanın adını. Araştıracağım falan dedi ancak bir kere daha tekrar ediyorum, Türkiye'de servise posta koyabilecek bir motosiklet firması yok, servisin eline mahkumlar. Koskoca başkentte 3 tane servisler bir tane bayileri var ve bu servislerden 1 tanesi resmen at hırsızı baba katili insanlardan(!) oluşuyor. Herhangi bir yaptırım uygulamay muktedir bir firma değildir bajaj, dahi kuralkan bunu yapamaz. Zaten onlar için müşteri feedback'i önemli değildir. Ben yıllardır bunu gördüm, bunu bilirim. MAlı satana kadardır kuralkan, mondial vs gibi firmaların zihniyeti.
Tüm bunları buraya gelip bak ekram amca, bana bunlar bunlar yapıldı, bu yaratıkların kulaklarını çek demek için yazmadım.
Ekrem bey her ayzsıında 150 tane servisleri olduğunı, servisleri eğittiklerini, donanım yonunden eksıklerı olmadığını yazıyor. Bu piyasaya ucuz ve kaliteli bir ürün getrdikleri için kendilerini desteklemek isterim ve bu servis kalitesinin çıtasının yukseltılmesını istediğim için bunları yazıyorum.
Ankara'da 3 tane at hırısızı servis olana kadar, 1 tane olsun ama adam akıllı olsun, çalıntı motor, çıkma parça satan yerlere servislik verilmesin. Servis çalışanları sabıkalı insanlar olmasın.
İnternette 60 liraya satılan parçaya 160 tl istedikleri zaman, ama internette 60 lira diyince " .iktir git oradan al o zaman ameke" diyen servislerle muhatap olmak istemiyorum
"3 bin liralık motorun garantisi olmaz, git beni istediğin yere şikayet et, zikseler bu saatten sonra senin motoruna garantiden anahtar değmez" diyen servisle muhatap olmak istemiyorum
"servisi şikayet eden mailimi adım soyadım gözükecek şekilde servise gönderen gerizekalı müşteri temsilcisi istemiyorum
Motoruma 100% sentetik, tercihen motul veya castrol yağ koyulmasını istediğim zaman " burada usta benim, ben ne istersem o yağ koyulacak, bozulursa motor garantsi benim, hem sen ne zikim biliyorsun yağ hakkında, internetten 2 satır yazı okuyup burda benden yağ isteyemezsin, ben yıllardır gavazaki ustasıyım diyen yaratıklarla muhatap olmak istemiyorum. ( ilkokul terk sanayi elemanı, odtü mğhendislik öğrencisinden çok daha iyi bilir tabi viskozite nedir? ne işe yarar?.
Açık yağı tasla ölçmek sureti ile motoruma koyup, 65 lira para alan servis istemiyorum, 3 kişi dükkanda üzerime yürüyorsa, sana bir sanayi dayağı atalım görürsün kaliteli yağı diyorsa, ben bu servislerle muhatap olmak istemiyorum.
Ankara'da bajaj kullanan 3 kişi ile yüzyüze görüştüm ve servisleri sordum, bunlardan bir tanesi eski hyosung kullanıcısıydı. Aynı kuralkan servisi dedi. 200 RS almak içn bekliyordum, aldığı parayı hakederek almasın birileri diye vazgeçtim, eski tas eski hamam sözüm hala geçerli.
Gidip 2. el suzuki alacağım, ne servise uğrarım ne bişey yaparım ama kafam rahat olur.
Yada ben herşeyi yanlış anlamışımdır, adamlar belki bana sen bekle, biz bi koşu motul alıp gelelim demişlerdir, ben şizofren olduğum için kendim uydurmuşumdur bunları, bu arada pasosu uzun buji taktıklarını söylemeyi unuttum, tabi canım nolacak? Altı üstü silindir-piston seti değişir, sonra buna yanlış buji takılmış takılmış diyip parası da benden alınır.
Hangi servismiş bunu söyleyen merak ettim ? Ve ne sebepten söyledi ?
Yukarıya yazdım SEKO gardaş, ankara'da yaşıyorsan söyleyeyeim ismini, yok istabulda yaşıyorsan zaten işin düşmez, gerek yok.
Bende o servise internetten bakıp gitmiştim zaten, hani yol üstünde yada bulunacak bir yerde değil, ankaranın en pis işlerinin döndüğü yerlerde.