Arkadaş çoktan kararını verip almış motosikletini. Ama apaçi ile bajaj ın kıyaslanacak modeli discover olmalı. Kullanmadan yorum yapan arkadaşlara da hayretler içerisinde bakıyorum. Yok dökülüyor yok arızalı vs vs vs... Arkadaş önce motoru bir tanı. Benim başıma hiç gelmedi ama elektrikçi ( elektronik mühendisi değil, 20 yıldır her nevi otomobil, televizyon elektrikçisi ) bir arkadaş benim pulsar ı denedi:
Dar sokaktan dönüş yaparken stop ettirdi. Geldiğinde motosikleti inceledi ( kendisinde sıfırdan kullandığı 93 mz 251 i var ) abi bu motosiklete amarikan arabalarında olan müşür stop ettirici koymuşlar dedi. Ne diyorsun felan derken ne işe yaradığını anlattı: acemi veya modelin acemisi motora zarar veremesin diye motor elektirik kesiyor dedi.
Kıssadan hisse... Özellik çok, yakıt yok ( 80km/h ort ile 100km de 2.5 lt yakıyor ), hızı fena değil ( 152km gördüm ), ikinci marşı veya çalıştırırken gaz vermeyi hiç yapmadım... daha ne diyeyim. Samimi arkaşlarıma tavsiye ediyorum. Mutlaka deneyin. Zırıltıdan şikayet eden denge zımbırtısını söksün ( 2010 model suzuki vstrom da, 2011 cbr250 de, 2008 model Honda varadero da zaten yok. Bizzat test ettim

)
Denemeden tü kaka diyen arkadaşları test sürüşü yapmaları konusunda uyarıyorum