3 bujisi sayesinde denildiği kadar az yakıyorsa cbr yi felan gözüm görmez bi sezonda 30.000 km yol yapar helaya bile motorla giderim :cherry:
Hindistan'daki satış fiyatı 3 bin TL, burada olsa olsa 6 bin falan olur. Bir arkadaş enjeksiyonlu modelin geleceğini yazmıştı.
5 bine satarlarsa 2 tane alırımHindistan da 3 bin TL ye satılan hangi modeli 200 lük mü 150 lik mi acaba. 200 lük ise iyiymiş. Türkiyede de taş çatlasın 5 bin TL ye satılır.
5 bine satarlarsa 2 tane alırımAsla böyle bişey olmaz.Bak 10bini çakmasınlar.O fiyatın ez az 3 katına bize çakarlar diye tahmin ediyorum.Türkün Türkten başka kazıklayanı yoktur:queen:
Hindistan da 3 bin TL ye satılan hangi modeli 200 lük mü 150 lik mi acaba. 200 lük ise iyiymiş. Türkiyede de taş çatlasın 5 bin TL ye satılır.
işte gerçekten akılcı bir yorum tebrik ederim.yok dışarı parası böyle yok şöyle demektense makina gelince bakarsın ,incelersin yorumları okursun,kullananları dinlersin ,ondan sonra çin malı çok daha düşük kaliteli mallara ne paralar dökmüşsün onu karşılaştırırsın .ondan sonra ha tamam bu para buna değer dersen alırsın yok değmez dersen yolun açık olsun...hocam titreşime gelince videolardan anladığım kadarıyla çok yüksek hızlara çıkmadığın sürece 130+ titreşim yok.hatta karşılaştırma yapan bi sitede inazumayla karşılaştırmışlar işçilik ,üretim kalitesi yakın ,titreşim bakımından çok fazla benzer demişler.adamlar KTM nin %47 ortağı ,KTM HUSQVARNANIN son satıştan sonra sahibi,buna istinaden BAJAJ ın hisselerini yuzde 57-58 e çıkarmak istediğini de hint ekonomi sitelerinden okudum.sonuçta KTM den doğal olarak alıntılar benzerlikler var ki amaç bu yani kalite unsuru...Ben dışarıdaki fiyatından bağımsız, motorun ederine bakıyorum ve NS200'e 6 bin TL'ye balıklama atlarım. KTM Duke 200 gibi canlı, deli fişek bir motor. Kullanan herkes performansını göklere çıkarıyor. Biraz titreşiminden şikayetçi olanlar var ama hiç şikayet etmeyen de var, bunu da geldiğinde göreceğiz.
Kaç kuruş yakıyordu bu makine :cherry:
bu motor gelsin bi 2. ele düşşün alan memnun olsun bende alcam bi tane 2. el.aga ne kadar güzel bi motor bu boyle 200 ccye göre