Bajaj Pulsar 200 NS fotoğraflar...

udvfw.jpg

udvgk.jpg

udvhc.jpg

udvhz.jpg

udvl0.jpg

udvls.jpg

udvn1.jpg

udvp1.jpg,

udvpv.jpg

udvqh.jpg

udvrz.jpg

udvsp.jpg

udvt6.jpg

udvul.jpg

udvvb.jpg

udvw5.jpg

udvwv.jpg

udvy6.jpg

udvyy.jpg

udw02.jpg

udw0r.jpg

udwmp.jpg

udwpt.jpg

direksiyon çok aşağıda gibi...tipik bir commuter değil...detaylar güzel...

3 bujili ateşlemenin olması aklımda soru işaretleri bırakıyo acaba ateşlemeden kaynaklı sorun yaşanırmı ?
Resimlerde 2 tane buji görebilidim 3 nerde acaba :silent:

açıkcası ben pek beğenmedim 7bin-7.5 fiyat olur. bu fiyatı da bu motora ben vermem. yıl olmuş 2013 hala karbüratörlü sistemle geliyor..

Dikkatimi ilk frenler çekti.Planlı yapılmış öne takılan çift kaliper freni direk arkayada uykulamamışlar.Tek kaliper takmışlar buda frenler hisli yani kitlenmeden güzel bir frenleme yapılabileceği belirtisi veriyor. :)
Arka Stop zaten mükemmel görünüyor.Depo görünüşüde çok güzel.
Genel olarak güzel ama enjeksiyonda koysalar çok iyi olurmuş.
Ve fiyatı 5.500 üstü falan olmazsa tutulur

Fiyatı ucuz olursa alınabilir gidip de 6 7 bin liraya bende almam .:sunny:Şuna alt sakal iyi olmazmıymış acaba

3 bujiyi garipsemeyin. honda jazz bile 4 silindir olmasına rağmen 8 bujiyle geliyor.(silindir başına 2 buji)
bir bildikleri var elbet..

fiyat önemli aga, yok öle resimlerle aldanmak, ucuzza düşünülülür...

Ben çok beğendim,bence iş yapar,yeter ki megelli gibi bir suru kronik arizasi olmasin,hyosung gibi parcasi pahali olmasin.. bu 2 sorun olmaz ise patladi gitti benden soylemesi :))

7-8 liradan aşşağı olmaz bu motor bizde.Hele ki su soğutmalı aman aman...

Hindistan'daki satış fiyatı 3 bin TL, burada olsa olsa 6 bin falan olur. Bir arkadaş enjeksiyonlu modelin geleceğini yazmıştı.

açıkcası ben pek beğenmedim 7bin-7.5 fiyat olur. bu fiyatı da bu motora ben vermem. yıl olmuş 2013 hala karbüratörlü sistemle geliyor..
fiyat o kadar olmaz .gelecek olan pulsarlar da enjeksiyonlu merak etmeyin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

3 bujili ateşlemenin olması aklımda soru işaretleri bırakıyo acaba ateşlemeden kaynaklı sorun yaşanırmı ?
Resimlerde 2 tane buji görebilidim 3 nerde acaba :silent:
burada hocam 3.de...

uf9kh.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Hindistan'daki satış fiyatı 3 bin TL, burada olsa olsa 6 bin falan olur. Bir arkadaş enjeksiyonlu modelin geleceğini yazmıştı.
o arkadaş benim:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

uf9tg.jpg

uf9ul.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar