- Konu Yazar
Merhaba, Mt ailesi genç heycanlı bi kardeşiniz olarak sizden fikir almak istiyorum. öncelikle zaman ayırdığınız için çok sağolun. Çünkü; ne yapacağım konusunda kafam biraz karışık. Hangisi Daha iyi konusuna girmeyeceğim. Sadece ilk motorum ve ns Ve rs arasında kaldım hangisinde zorlanırım biri naked ve diğeri iste ss bi motor. gerek oturuş pozisyonu gerekse de kullanış olarak hangisini önerirsiniz ? genelde şehir içi kullanacam küçük bi ilçedeyim. ama daha iyi öğrenince şehirler arası gidip gelmeyi de düşünüyorum. ilk motorum olacağı için ss de biraz zorlanacağımı söylüyorlar. Kullanan arkadaşlar ve daha önceden terübeli abilerim yardımcı olacaktır teşekkürler:queen:
Edit:
Boy:169
kilo:72
bir diğer konu ise ikinci bir konu açmak istemediğim için altına ekliyorum bunuda affınıza sığınarak :cat:
bulunduğum ilçenin komşu illerinde bile motorun tamamına taksit yapmıyorlar. o yüzden istanbuldan almayı planlıyorum ve benim istanbula gitme durumum hiç yok. malum siteden baktığımda türkiyenin her yerine kargo imkanı tanıyan ve vade farksız taksit yapan firmalar var onlardan alırsam eğer sıkıntı yaşarmıyım kargodan aldım. bi yeri sökük, bi yeri kırık ne gibi zorluklar çekerim firma karşılar mı daha fazla başınızı şişirmeyiyim teşekkürler tekrardan iyi forumlar.:king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Güncel+++++
Edit:
Boy:169
kilo:72
bir diğer konu ise ikinci bir konu açmak istemediğim için altına ekliyorum bunuda affınıza sığınarak :cat:
bulunduğum ilçenin komşu illerinde bile motorun tamamına taksit yapmıyorlar. o yüzden istanbuldan almayı planlıyorum ve benim istanbula gitme durumum hiç yok. malum siteden baktığımda türkiyenin her yerine kargo imkanı tanıyan ve vade farksız taksit yapan firmalar var onlardan alırsam eğer sıkıntı yaşarmıyım kargodan aldım. bi yeri sökük, bi yeri kırık ne gibi zorluklar çekerim firma karşılar mı daha fazla başınızı şişirmeyiyim teşekkürler tekrardan iyi forumlar.:king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
Güncel+++++