- Konu Yazar
Sa biliyorsunuz yuki izci diye bi motor almıştım daha sonra hyosung gt 250r aldım 2008 enjeksiyonlu ancak aldığıma pişman oldum sorunlu sıkıntılı motormuş hyosungun eski modelinin kolay kolay alınmıcağını anladım hergün bi yağ damlatması falan sinir edici en son güzel bi aile aracı almaya karar verdim ki o ana dek elimdeki parayla güzel bi r6 almayı düşünüyordum sonra baktım kış geliyor araba yok 30bin liraya kadar arabamıda alayım ama kapımda motorda olsun yaz günleri marşa bastığımda çıkıp gideyim az yaksın sorunsuz olsun iyi kötü şekli olsun birazda ucuz olsun derken çok kelepir paraya 2000bin kmde ki 2016 model rodajı yeni bitmiş bu motosiklet denk geldi ve aldım şu anlık çok memnunum titreşim yok yakıt yok hız yok istediğin zaman arkana bakmadan çıkıp gideceğin bi motor bence bugün 150 km lik bi dağ tepe gezisi yaptım çok zevk aldım motordan ya uzun yolda sabitle 100 km hıza fizana gitmezsen gel yaa çok mükemmel bi motormuş bundan önceleri ybrm vardı 3lü givi çantalı falan ondanda zevk alıyordum ama bu o kadar kaliteli olmayabilir belki ama daha zevkli olduğu kesin :cat: