Pulsar 150 ns den vazgeçmiş değilim. Sizin yazdığınız üzerinden bir hatırlatma benimkisi. Kötülediğim birşey de yok ayrıca. Bu motoru alırsam veya almazsam nedenini detaylı yazabilirim o zaman. Tercihimde kullanma kılavuzu etkili olmaz.
Kusura bakmayın ben biraz sert mi yazmışım sanki, şüphesiz böyle bir sebepten vazgeçilmez zaten. Ayrıca şimdi tekrar okudum da yazdıklarınızda haksız değilsiniz. Doğru bir konuya değinmişsiniz, Kuralkan'a duyurulur.

Umarım beğenir ve alırsınız. Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
Motosikletin bagajindan cikan kılavuz ingilizce. Ama internetten Türkçe kılavuzu bulup indirdim. Kılavuz ile ilgili sorunum yok. Yağ konusunu oraya bakmadım bile. Sadece forumda sordum
Türkçe kılavuzu nereden indirdiğinizi de paylaşırsanız benim gibi bilmeyenlere faydalı olacaktır.
Ama nikmik arkadaş haklı esasen araçla birlikte bu kılavuzların Türkçe olarak verilmesi gerekir. zaten ben de bunu kastetmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Merhaba, Motorsiklet araştırması içindeyim. Birkaç forum takip ediyorum. Pulsar 150 ns modeli takip ettiklerimden. Tanınmış denenmiş model kullananlar belki de bilmeden denemeden ön yargılı konuşabiliyor. Geçmiş yıllarda biz tüketiciler otomobil sektöründen,telefon sektöründen fiyat performans yönünden fazlaca aldatıldık. Daha iyi oldukları halde alışılmış ürünlerin dışında ürün alıp kullanmaktan çekindik.
Ayrıca şu yazdıklarınızın da altına imzamı atarım, bu sebeple otomobilimi de son telefonumu da ve bu motosikleti de fiyat performansa bakarak aldım, markaları ikinci plandaydı bana verecekleri yanında. Bazı büyük ve çok sattığı bilinen markalardan inanılmaz kazıklar yediğimiz de oluyor, hatta daha kötü olduğunu bile bile sırf o marka diye gidip bile isteye alıyor insanlar, ben şu son üç aldığım üründe bunu yapmadım, bundan sonra da yapacağımı sanmıyorum. Aynı paraya ya da daha ucuza daha fazlasını veren markalara yöneldim, otomobil ve telefon konusunda çok memnunum, umarım Bajaj Pulsar NS150 de aynını yaşatır, ilk 350 km'de düşündüğüm kadar iyi, umarım sonrası da böyle olur. Tavsiye eder miyim, şu kısacık deneyimle ederim, ama net olarak çekinmeden tavsiye ediyorum demek için 5 binli km'leri bir görmek istiyorum, deneyimim artınca daha rahat konuşacağım çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
İLK DEPO Yakıt sarfiyatım: Benim motor bugün ilk deposunu bitirdi ve 363 km yol yaptı yedeğe düşene kadar. Maksimum 80'i geçmedim ve çok nadir çıktım o hıza, genelde 60 bilemedin 70 km üst limitle kullandım. Toplamda 10.42 litrelik benzinle 363 km, yanlış hesaplamadıysam 100km'de 2.87 litre yakmış. Rodajdaki bir motor için fena sayılmaz gibi. Demek ki 2.5'lu veriler olmayacak iş değil.
Yakıt göstergesindeki son hane de söner sönmez benzin aldım ve 9.5 litre aldı 42 tl ödedim. Bayiiden teslim aldığımda motorun sadece yedek deposunda yakıt vardı, ben yedeği hiç kullanmadan alınca 1 litre kadar azla doldu full depo. Sevdim bu ekonomiyi, özlemişim. :cherry: