Öyle ya da böyle buraya da yazan kullanıcıları var aletin birisi de şu titreşim konusuna bi açıklık getirsin alette titreşim var mı yok mu? Varsa ne kadar var, hangi bölgelerde var, rahatsız edici mi v.s.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
titreşim arttı derken, ne kadar bir titreşim bu, mesela aynalarda titreşim oluyor mu, gidonda oluyor mu? Benim için aynalarda arka taraf net görünüyorsa ve gidonda da eller kısa sürede uyuşmuyorsa titreşim o kadar da sıkıntı değil, zira aynalarda arkayı hiç göremediğim titreşimleri biliyorum. Bu sebeple titreşimi tam, net tanımlamak lazım. yoksa uzun yolda ybr, cbf150 ile de belli bi süre sonra eller filan titreşimi hissediyordu, ama aynamda hiç bulanıklık, bozulma olmuyordu. Tek silindirli motorda titreşim illa ki oluyor ama bunun çok minimize olduğu ybr, cbf gibi aletlerde neredeyse yok gibi diyebiliyoruz. Elde ayakta kısa sürede yoracak, aynalarda yüksek devirlerde arka taraf seçilmeyecek gibi titreşimler var mıdır bunun derdindeyim ben, zira test motoru sordum bulamadım. Eğer titreşim gerçekten yoka yakınsa motorun teknik verileri de tipi de gayet güzel görünüyor.