Karizma için yaz aylarını beklemen gerekecek dostum..Hero Karizma işinin suya düşmesinden sonra, bu motoru fuarda beğenirsem ve de bütçeyi de ayarlayabilirsem almaya karar verdim. Bu paraya altenatifi yok.
Boxer ...... 3.030 TL
Discover.... 3.855 TL
Pulsar...... 7.371 TL
motor daha piyasaya ilk girdiği sabahdan 3-5 saat sonra zam geldi.
bu durum her anlamda kuralkana güven duyulmayacagının ispatıdır.
Argadaşlar fuara Cuma günü gittim ama Bajaj standını ziyaret etmeyi unuttum...arkadaşlar bana ben görmüş gibi anlattılar öve öve bitiremediler..galiba Pulsar sınıfı geçti...herkes memnun kalmış..görüntü işçilik detaylar vs. birde gösteride pulsar kullanılınca noter onayı da geldi..sağlammış kelamı gözlerle de görülmüş...ben o şovda kullanılan pulsarın daha farklı daha modifiye olduğunu düşünüyorum ama yinede herkes hasta oldu makinaya...3 buji hp oranı vs...benim korkum Kanuninin elinde bu marka model istediği ivmeyi yakalar mı mesele bu...sinekten yağ çıkarmaya çalışan motosiklet kültüründen bihaber bir zihniyetden mator alınır mı bütün mesele bu..yani Hondayı Kanuni alsa yine uğramam diye düşünüyorum...Hyosungu piç ettiler ST MT derken o operasyonları yüzünden daha da işim olmaz Kanuniyle...ha Honda Yamaha fahiş politikasını tekelini kırsınlar burada takdir ederim...kıçıkırık cbfyi 5500-6000 e satarsa Honda karşısında böyle ciddi bir rakip görmeside olumlu bişey...bakalım piyasa görsün tanısın birileri alsın 2.ele düşsün illaki test ederiz..büyük konuşmayım bakarsın alırız da..neden olmasın...ama ben artık olacaksa 600 cc olsun diyorum...küçük cc amaç değil araç benim için...
Abi kuralkan dunya devini Türkiye ye getirdik diye yamaha ve hondayla fiyat konusunda s..k yarıştırmaya kalkar bu yuzden fahiş fiyat politikasınıda kıramaz aksine körükler düşüncesindeyim
Bakalım kuralkan ın bahsettiği dolar artışı şu günlerde dolar 2.20 civarı pulsar 7371 tl bakalım mayıs ayında ne diyecekler dolar artışı ve pulsarın artışı doğru orantılı olacakmı unutmayalım beyler
Abi kuralkan dunya devini Türkiye ye getirdik diye yamaha ve hondayla fiyat konusunda s..k yarıştırmaya kalkar bu yuzden fahiş fiyat politikasınıda kıramaz aksine körükler düşüncesindeyim
Bakalım kuralkan ın bahsettiği dolar artışı şu günlerde dolar 2.20 civarı pulsar 7371 tl bakalım mayıs ayında ne diyecekler dolar artışı ve pulsarın artışı doğru orantılı olacakmı unutmayalım beyler
mete abi bakış açın cok iyi.
hyosung un başına gelenler türkiyede bi rayına oturmayan motosiklet ve servis olayı. bu motorun satılmaması için büyük bir neden.
motorun saglamlıgına yada kalitesine laf etmem. görmedik duymadık bilmiyoruz.
fakat sabah 7000 lira yazıp motorun üzerine ögleden sonra 1 adet bile satmadan 7374 lira yazmak. çakal işidir.
Bu adamlara güvenip bu motoru alıp, bisiklet tamircisinden bozma ustalarla ugraşmak muhattap olmak kesinlikle istemem.
hyosungu harcadılar. piç ettiler, sıra bajajda
Yani arkadaşlarım ben olaya biraz duygusal bakıyorum...hatırlayın 2 yıl önceki fuarı...Global Motor Hyosung standını açamadı..Kanuni aukatlarıyla tehdit etti...adamları sindirdiler...büyük balık küçük balığı yedi...şimdi alakasız ama gt 250 r üzerinde kim S&T Kanuni yazısı stikırı görmek istiyor...yani benim burada dibimde Kanuni servisi var..isim vermiyorum ama kimse o servise motorunu sokmak istemez...galeri iyi hoş satış tamam ama ben bakıma servise falan Kanuniye gelmek asla istemem...keşke şöyle olsaydı..Bajaj gelseydi Bajaj Türkiye adı altında markasını pazarlasaydı ne bileyim ben daha farklı bir gözle bakardım...ama mal süper beyler...bize yakışan motor budur diyebilirim...şık ve klas...alınsın satılsın 2.ele düşsün..dedikosu yapılsın akla yatarsa illaki alınır...