Enjeksiyonlu.NS200'ler enjeksiyonlu mu karbüratörlü mü ?
Öyle deme aga adamlar çözmüş işi...Sen,ben anlamıyoz bu işten.CG cilermi çok,biz mi.Bide o yönden bak.Adam yeni cg furyası kuracak aga.Pulsarı yüksek fiyattan çakıp diğerlerini peynir ekmek gibi satıcak.Demişti dersiniz
PAPAZ09k burda bu forumda bulunma amacınız büyük bir ihtimal bajaj ın reklamını yapmak,
siz savunun ama öteki firmaları kötülerken biraz daha sayğılı olun
milleti küçümsemeyin,
ben iki kere sıfır mondial aldım sattım fiyatı kalitesi ona göre biliyorum alıyorum,
bilmem kaç milyon motor satıyormuş yılda,
beni hiç ilgilendirmiyor hondada bir sürü motor satıyor ama bir cb getirdi honda kalitesinin çok aşağısında,
ben şahsım adıma düşünüyordum bajaj pulsarı , ama bu politikayla iki üç sene piyasaya düşmeden kullanıcılar test etmeden ikinci
ele düşmeden yanına bile yaklaşmıyacağız
burda özgür bir forum siz nasıl markayı savunuyorsanız bizde bindiğimiz mondialı savunuruz
Aynen oyle herkes inandigini savunuyor. Saygi cercevesi icerisinde. Forumlarda bu yuzden var zaten. Yorumlarimi okursan savundugum tek nokta bilip bilmedeb kotu yorumlar yapmanizdir. Onun haricinde problem yok. Ama haksizsam soyleyin adam 15 sene bindigini soyluyo kaliteli okdugunu soykuyo sonrada cin mali fiyatina olsun diyo hak mi bu
3020 rl ye drift aldiginizi ne guzelde soyluyosunuz. Peki bunun ustune 600 tl farkla discover gercekten cok mu samimi yorumlarinizi cok merak ediyorm herkese soruyrm. Mondial drift 3020tl, bajaj discover 125st 3600 tl. Yorum size ait. Ben motoru anlatmicam internetten iki modeli kiyaslayin.Hala dahada pahali diyorsaniz hepinizden ozur diliyorum arkadaslar. Cunku baska dicek bisiy bulamam artik.
Daha tartışmayı bile beceremiyorsunuz, komiksiniz arkadaşlar...
Arkadaşlar, bir ürün hem ucuz, hem kaliteli olmuyor ama işin suyunu da çıkarmamak gerekir tabi.
Şimdi hazır bilgi alabileceğimiz birisi varken bazı şeyleri soralım. Bu motorlara çanta bağlantı demiri de lazım. Çanta demiri sağlamayı düşünüyorlar mı ? Motorlar ne zaman satışa sunulacaklar ? Renkler belli mi ?
Motorlar martin ilk haftasi bayilerde olacakmis. Her 3 modelinde 3 renki mevcut. 3undede siyah kirmizi ve mavi renkler var. Canta baglanti demiri ile ilgili bilgim yok ogrenince yazarim.
Arkadaşlar, bir ürün hem ucuz, hem kaliteli olmuyor ama işin suyunu da çıkarmamak gerekir tabi.
Şimdi hazır bilgi alabileceğimiz birisi varken bazı şeyleri soralım. Bu motorlara çanta bağlantı demiri de lazım. Çanta demiri sağlamayı düşünüyorlar mı ? Motorlar ne zaman satışa sunulacaklar ? Renkler belli mi ?
Motorun kalitesine bir sey diyemem. Kullanmak lazım. Yurt dışı satışı en pahalı yerde vergiler dahil 3000 dolar. Bajaj ın kendi sitesinde yazmışlar açın bakın. Birde honda yamaha nin yurt dışı fiyatlarına bakın. Yüksek cc lı motorlar da eyvallah vergiden dolayı fiyatlar fahiş. Ama 250 cc ye kadar yurt dışı fiyatı ile hemen hemen aynı. 6500 e kadar alırım demiştim. Sözümün arkasındayım. Antalyada bayi toplantısında olan urfalı yalçın ustaya selâm söyleyin ustalar. Vstrom a parça bekliyor mus deyin o anlar. Herkese kolay gelsin.
Not : 4 bin cb 125 e verecegime Bajaj a 3600 ü vermeyi tercih ederim.