Bajaj honda ile takas edilir mi

Arkadaşlar 4 ay once scooterimi birakip Vitesliye gectim . Pulsar 200ns aldim motordan yana hic sorunum yok çok keyifli fakat topcase takmak istemiyorum. Motor 2016 model 7 binde garantisi devam ediyor. Kiz arkadasimla artcili kullanıyorum. Mesela bir avmye girince elde kasklar dizlik montlar ve sirt cantasi olduğu icin eziyet oluyor. Ulasim bitince gezmeden zevk almiyorum. Motoru satiliga cikardim bir pcx 125 teklifi aldim 2016 model 10binde . Sizce takaslasam kafa kafaya hata mi olur . Ben babam bile arkamdayken yokuslar zorlamiyor her yere tirmaniyoruz pcx 125dr durum ayni mi bilgilendirirseniz sevinirim yoksa son care topcase alicam :/

Ben 2014 pulsarı satarken bana da PCX teklifi gelmişti. Üste 1500 vermeyi teklif ediyordu eleman.
PCX ile yokuslarda hele birde artçı ile pulsarı kıyaslamak hata olur. Yokuş yukarı pulsar ile rahat giderken PCX ile inip iteklemek isteyebilirsin artçı varken.

Ben 2014 pulsarı satarken bana da PCX teklifi gelmişti. Üste 1500 vermeyi teklif ediyordu eleman.
PCX ile yokuslarda hele birde artçı ile pulsarı kıyaslamak hata olur. Yokuş yukarı pulsar ile rahat giderken PCX ile inip iteklemek isteyebilirsin artçı varken.

Ooo cidden o derece durum vahim mi olur :/ baktigim motorum sol on grenaj catlak bir iki cizik var. Benim motorda kapali garaj motoru yagmurda aracimla gidip geliyorum o derece temiz zarar mi ederim bu durumda acaba :/

Ya hocam yok oyle bisey 12bin km kullandim yok oyle bi dunyaaa
Ben motora biri 105 digeride 100 iki azman bindik qga banamisin demedi suan xmax 250 abs aldim itten kopekten pismanim
Pcx in tek ama tek sikintisi lastikler ince 100 e kadar hizlanma cok iyi on amartisorler cok yumusak panik aninda one sert asildinmi yerde kum cakil yada biraz islaksa kesin yatirdin motoru
Zaten baktiginda gorursun pcxlerin yan grenajlar hep cizik

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

Sonuc: PCX candır can

Ben genelde sehir ici kullaniyorum 3 km ev ile is arasi. Haricinde kiz arkadasim yada babamla geznrye gideriz gece cafe vs e5 de haftada 1 kere kullaniyorum. Ama eyupden riva beykoz felan gidip gekir mi rahat cok uzaga arac var zatende

Kesinlikle değiştirme. Git top case al pulsara yan çanta al ama kesinlikle öyle bir takasa girme

Hocam motoruna talibim fiyat ne istiyorsun, Honda cbr düşünüyordum fakat kredi çekecem ve fiyatlar uçuk olduğu için çok borca girecem o yüzden pulsara yöneldim

Ya hocam yok oyle bisey 12bin km kullandim yok oyle bi dunyaaa
Ben motora biri 105 digeride 100 iki azman bindik qga banamisin demedi suan xmax 250 abs aldim itten kopekten pismanim
Pcx in tek ama tek sikintisi lastikler ince 100 e kadar hizlanma cok iyi on amartisorler cok yumusak panik aninda one sert asildinmi yerde kum cakil yada biraz islaksa kesin yatirdin motoru
Zaten baktiginda gorursun pcxlerin yan grenajlar hep cizik

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

Sonuc: PCX candır can

Pcx 125 Teknik Özellikleri
Motor Hacmi 124.9 cc
Motor Özelliği Tek Silindir, Sıvı Soğutmalı
Motor Gücü 11.3 hp @ 8500 rpm.
Tork 11.56 Nm @ 6000 rpm.
Maksimum Hız 112 km/h
Ağırlık 128 Kg.
Sele Yüksekliği 761 mm.
Yakıt Kapasitesi 6.2 Litre
Ön Fren 220 mm disk.
Arka Fren 130 mm kampana.
Ön Lastik Ebatları 90/90 – 14M/C
Arka Lastik Ebatları 100/90 – 14M/C

Bu teknik özellikler ile mi iki tane 100 kiloluk adamı yokuş yukarı taşırken köpek gibi gidiyor?

Kesinlikle değiştirme. Git top case al pulsara yan çanta al ama kesinlikle öyle bir takasa girme
Scooter alsam neye yonelmeliyim peki acaba

Hocam motoruna talibim fiyat ne istiyorsun, Honda cbr düşünüyordum fakat kredi çekecem ve fiyatlar uçuk olduğu için çok borca girecem o yüzden pulsara yöneldim

Ilan mevcut hocam cok aciliyetim yok biniyorum keyfi değişim olacak olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...i-var-pulsar-200ns-binicisine-408101420/detay

Pcx 125 Teknik Özellikleri
Motor Hacmi 124.9 cc
Motor Özelliği Tek Silindir, Sıvı Soğutmalı
Motor Gücü 11.3 hp @ 8500 rpm.
Tork 11.56 Nm @ 6000 rpm.
Maksimum Hız 112 km/h
Ağırlık 128 Kg.
Sele Yüksekliği 761 mm.
Yakıt Kapasitesi 6.2 Litre
Ön Fren 220 mm disk.
Arka Fren 130 mm kampana.
Ön Lastik Ebatları 90/90 – 14M/C
Arka Lastik Ebatları 100/90 – 14M/C

Bu teknik özellikler ile mi iki tane 100 kiloluk adamı yokuş yukarı taşırken köpek gibi gidiyor?

Dostum yazdigim yazida yokus gecen biyer bulursan sana bi pcx hediye edicem ;)
Ciddi anlada 200 kg insan yuku v topcase le motoru sakaryadan ist agetirdik makina 2012 ve 5000 km deydi 105 cok gorduk pcx in 125 lik motoru ciddi cok iyi hele yakit tuketimi bakimlari tadindan yenmez ya ornek 4 ltlik castrol 10 40 yag aliyodum 80 tl ye 0.75 lt yag laiyordu 5 kere yag degistiriyosun yag degisimi 3000km de bir 16 tl

allahım herkes diğer türlü yazar sen tam tersi bajaj ile honda yazmıssın :( tamam biri daha güçlü olduğu için bunu düşünmüş olabilirsin ama pcx dediğin scooter bile o markadan ısık yılı kadar açık ara farkta :) yani totoyu sağlama koymak varken zaten ne olduğu belli olmayan kalitesiz sorunlarla dolu o motordan çok daha iyidir.(bana kızabilirsiniz vede sen sorun yaşamamış olabilirsin ama kalitesi su götürmez bir gerçek)

valla seni hadi anladımda o pcx125 i kafa kafaya takaslıcak elemanın kafasını ben anlamadım:D

senın yerinde olsam 1 dk beklemezdim

allahım herkes diğer türlü yazar sen tam tersi bajaj ile honda yazmıssın :( tamam biri daha güçlü olduğu için bunu düşünmüş olabilirsin ama pcx dediğin scooter bile o markadan ısık yılı kadar açık ara farkta :) yani totoyu sağlama koymak varken zaten ne olduğu belli olmayan kalitesiz sorunlarla dolu o motordan çok daha iyidir.(bana kızabilirsiniz vede sen sorun yaşamamış olabilirsin ama kalitesi su götürmez bir gerçek)

valla seni hadi anladımda o pcx125 i kafa kafaya takaslıcak elemanın kafasını ben anlamadım:D

senın yerinde olsam 1 dk beklemezdim

Pcx 125 denedim performans fena degil gibi ama pulsar gibide degil. Ben bir sorun yasamadim ekonomik. Ulasimimi sağlıyor sorun cikartmiyor suspansiyonlari sehir ici bu çukurlu yollarda başarılı. Artcili kullanimda dahi sollamalarda cok başarılı gozum arkada degil tik demiyor hal boyle iken markasinin benim icin hic bir onemi yoktur yolda itilen honda da görüyoruz sonucta herseyden ote ihtiyac ki pulsarin donanimina ayni motora honda amblemi koysalar 13 14 milyardan assagi olmaz sifiri :)) pcx 125 artcili kullanim icin bilmiyorum takasi kabul etmeyebilirim gibime geliyor yarin motoru inceliycez hayirlisi artik :/

Arkadaşlar, 2014 model ekstralı pulsarıma 2012 model hatasız startstoplu pcx takası gelmişti, takas teklif eden arkadaş 1000 lira vermeyi kendisi teklif etmişti, muhtemelen daha fazla da verirdi.

Topcase tipini cok bozacak diye düşünüyorum o yuzden hani scooter da taksam cok sorun olmaz birde vitesli motordan sonra giyim masraflarim artti. Mağazacilik yapıyorum giyimime dikkat ederim ama vitesliden sonra ayakabiya para veremez oldum. 20 gunde bir 50 liralik ucuz ayakabi alip cope atiyorum cok kirleniyor ve pantolonlarim ag kismindan yirtilmaya basladi hep :)))
Birde yarin ki motoru resimlerde inceledim sol on grenaj kenari catlak ve alt sag maspiyel hep cizik derin hasarlari var maliyeti ne olur bunlarin takas sonrasi masrafim olacak gibi. Sahibi 7.500 yazmis fiyata..benim motora 7.500 verende var suan acaba motoru nakit satip kendim baska motor arasam daha mi iyi olacak diye dusunmedim değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

Arkadaslar motoru test ettim guzel motor fakat peformans olarak tabiki 200ns degil acaba değiştiğimde pisman olurmuyum artcili kullanan varmi 125cc cok dusuk gelicek 200den sonra :/ motora nakit 7250 verende var . Alacagim motorda sol kafa ve sag alt maspiyel degismesi lazim birde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar