(Bajaj) Far ampulu nasıl garanti kapsamına girmez?!?

Merak ettim, elektrikçi ne yaptı? Her sabah işe gösterge olmadan zifiri karanlıkta gitmek cidden sinir bozuyor. Benzin durumuna motoru kapatmadan bakıp aklıma yazmasam, direk yolda kalma sabebi şu gösterge...

Farın arkası ile koltuğun altına giden bi kablo kopukmuş onu yeniledi düzeldi. Yalnız iyi bi ustaya gitmen gerek normal birisinin yada üşenen bi ustanın bulabileceği bir şey değil biz baya uğraştık sorunu bulmak için.Yani kopuk olan kabloyu bulmak için

2017 yazında Bodrum'a tur gezisi yapmak için motoru izmir servisine bakıma vermiştim. karşıyaka motors sağ olsun balatayı kontrol etmemiş tabi bende kontrol etmedim. Tatil dönüşünün son gününde balata kitledi ve bajaj kardesler motor bodrum servisine gidince garantiden yeni fren merkezi isteneceği söylendi. 1 hafta motorun yatması lazım demişlerdi. Motoru arka fren olmadan teslim aldım ve Çinli mondial servisinde 20 dakika da yaptırdım. Ebc balata taktı ve gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Bajaja şikayet etmiştim ama kimsenin umrunda olmadı

Balatalar, tüm sıvılar, zincir, dişli, lastik, filtreler, ampuller vs bunlar garantiye girmez.Sarf malzemedir.

İşin aslı bakımlarda bunların hepsi değişir ve garanti süresince güya yetkili serviste yapılması zorunludur. Kanunlara göre sertifikalı ustalar ve kuruluşlar bunları yapabilirler. Tabi ülkemizde bunu anlatana kadar ohooo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 liralık parçanın 60 lira işçiliğini ödedim bu gün. etti mi sana 110 lira. içim yanıyoooorrrrrr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar