Bajaj elektrik arızası

Kayınconun bajaj 125 rs yolda kaldı, malum üzerine kısıtlamalardan dolayı tamirciye gidemiyoruz, kontak açıyoruz, ışıklar yanıyor, marş basıyor, motor çalışmıyor, iki saat uğraştım, herşeyi kontrol ettim, herşey tamam, bujilere elektirik gelmiyor, kıvılcım yok, bir türlü gelmiyor, iki şey geldi aklıma, bobin arızası, beyin arızası, başına gelen varmı? Veya başka tavsiye verecek? Teşekkürler.

bu motorlarda 2 sigorta vardir birisi akunun yaninda digeri sele altinda bi kontrol et derim

Ayni sey başıma gelmis motoru ramazan ayında 30 km çekmiş tamirciye gitmiştim. Kill swich acikmis. Kapatıp marsa bastı çalıştı.
Ayni şekilde ayaklık musuru stop düğmesi v.s kontrol edin.
Basitten zora gidin.

Ayni sey başıma gelmis motoru ramazan ayında 30 km çekmiş tamirciye gitmiştim. Kill swich acikmis. Kapatıp marsa bastı çalıştı.
Ayni şekilde ayaklık musuru stop düğmesi v.s kontrol edin.
Basitten zora gidin.

Motorda stop düğmesi yok, yan ayak açıkken ikaz veriyor, stop etmiyor, teşekürler.

Birde kontak var, usta zahmet edip bakarsa bulacak 😄

Kontak kabloları oksitlenmiş, şimdilik normal, ilride görecegiz bakalım tekrarlayacakmı?

F54

laa goca adem in kaynının ne işi var bajaj la alsın bi tane honda baksın keyfine :)

Benzin kapağından hava alamadığı için çalışmayabilir. Kapağı aç ve jikleyi çek, çalıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar