Bajaj dominar d 250 stop etme sorunu

Son zamanlarda iyiden iyiye ayyuka çıkan sorun. Bende ilk 100 km oldu daha sonra geçti. Fakat facede bu sorunla karşılaşan çok insan görüyorum. Bugün geri çağırma haberini gördüm hemen servise seğirttim. Ustam sorun yoksa hiç ellemeyelim dedi. Elletmedim ben de.

Son zamanlarda iyiden iyiye ayyuka çıkan sorun. Bende ilk 100 km oldu daha sonra geçti. Fakat facede bu sorunla karşılaşan çok insan görüyorum. Bugün geri çağırma haberini gördüm hemen servise seğirttim. Ustam sorun yoksa hiç ellemeyelim dedi. Elletmedim ben de.

Ustaya gosterdin ama elletmedin mi reis:)

Facebookta gördüğüme göre bir sensör fazla benzin pompalıyormuş motor çalıştığında. O yüzden stop ediyormuş araç.

Göster ama elletme dediler:)

Ahah Tr sartlari insani cesitli tedbirler almaya zorluyor tabi.

Saka maka bajajin sensor kaynakli hareket halinde stop etme gibi vukuatlari vardi sen yinede dikkat et.. Ozellikle vites kuculturken debriyaja basinca stop ediyor demisti kullanicilar.

Ahah Tr sartlari insani cesitli tedbirler almaya zorluyor tabi.

Saka maka bajajin sensor kaynakli hareket halinde stop etme gibi vukuatlari vardi sen yinede dikkat et.. Ozellikle vites kuculturken debriyaja basinca stop ediyor demisti kullanicilar.

Evet bende de oldu birkaç kere. Geçti şimdilik stop etmiyor.

Motosikleti
Honda CB125F
Göster ama elletme dediler:)

Şaka bir yana usta eğer sorun yoksa hiç kurcalamayalim dedi. Eyvallah dedim.

Çalışıyorsa dokunma diye bir kural var ya ondan işte.

tmewu5u.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de dominar 400 aldım ayın 1’inde. Onda da bu sorun var. Servise bıraktım, 3 gündür serviste. Parça bekliyormuş. Motoru aldık daha 2 gün binebildik. İnşallah sorunu çözerler de beklediğime değer.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bazı D400 ve D250 lerde geri çağırma var. Bajaj türkiye sayfasından kontrol edin. Benim de D400 stop ediyor. Baktıracağım bakalım. 2. 3. 5. viteste stop etti.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kuralkan’a mail gönderdim, gelen cevap;

“Sonuç ; Sayın xxxx xxxxxxxxx, Konu ile ilgili aracınız için talep edilen ilgili parça 14-20.11.2022 tarihleri arasında servisimize teslim edilecek olup, aracınızın durumunu işlemlerinizi başlatmış olduğunuz servisimizden takip etmenizi rica ederiz.”

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar