Tekrardan uyarımı yapıyorum. Vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum. Benim gibi kompresyon ile frenlemeyi seviyorsanız 40t dişli o imkanı elinizden alıyor ve frenlere daha fazla basmanıza sebep oluyor. Diğer önemli uyarı ise çok fena kaçmaya başlıyor makine. 160'da rpm limit yanmıyor ve sanırsam halen 8000rpm de falan oluyor makine. Kendinizi kaybeden bir yapınız varsa yaklaşmayın. Şahsen ben kaybediyorum lakin 5000rpm de 120 falan yapıyor. Bunu da söylemiş olayım.
Hımm ben 42 takacağım o zaman, zira ben de kompresyonu sık kullanırım, yani yavaşlamak için önce gaz kesip motor frenine başvururum. 40 mavellen'in dediği gibi bana gelmez bu durumda. Bir de 45 dişli olan bir aleti 40'a indirmek bana biraz fazla geliyor açıkçası, 42 ya da 43 düşünüyordum baştan beri, 42 tamamdır bu durumda. İşin acayibi, motora ve titreşime ufaktan adapte olmaya başladım sanırım dün akşam eve dönerken iyiden iyiye titreşimi daha az hissettim.

Ama motorun genel gidişi hakkaten 45 dişli ile bayağı kasılıyor gibi, bi şekilde rahatlaması lazım. 42 bu işi yapacaktır benim düşüncem. Ha ne olur baktım 42 de benim çok işime yaramadı o zaman 40'a döndürürüm, ama 42 işimi görecektir diye umuyorum. Biraz rahatlaması, vites aralarının uzaması ve titreşimin azalması bana yetecek çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
İsterseniz numaranızı gönderin özelden veya bana 05464168600 WhatsApp tan yazın size kısa bir video atayım orda kaç hızla gidip ayna ne durumda görebilirsiniz ama titrediği bile gözükmüyor videoda ne derece etki eder video size göre onu bilmiyorum.
Kemal kardeşim whatsapp'tan yazdım sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
kdiner'in bana yolladığı videodan edindiğim izlenip 42 dişli bana yetecek gibi görünüyor. Şimdi sabırla 1450 km daha sürmeye devam mevcutla.
Bu süre zarfında buralara çokça uğrayamayabilirim.
Herkese keyifli sürüşler, sağlıklar.