- Katılım
- 16 Şub 2008
- Mesajlar
- 0
Sayfalardır videolardan yola çıkıp hız/süre konuşuyorsunuz da hanginiz ham videodan bu çıkarımı yapıyor?
x1.2 hızında bir videoyu fark edebilir misiniz? İvmenin düştüğü yerden kesilip hızlandırılan bölümlerin olmadığından nasıl emin olabilirsiniz? Elinizde ham video yoksa boşuna tartışmaya gerek yok, Youtube'daki tüm top speed videoları için geçerli!
Ha bir de benim Bajaj'ım %10 fazla gösterirdi, öyle bir durum daha var.
Kuralkan diğer motorlarında yaptığı gibi Dominar'ı da teste açar, en güzel öyle anlarsınız bu mevzuyu.
O derece bilinmezlik yok adamlar alıp kullanmış. şöyle adam akıllı binenler cbr250 den daha seri olduğunu net olarak söylüyor.
Ama şu var düşük devirli motor aynı NC700 ler gibi hızlanırken daha fazla vites istiyor. Örnek yamaha MT-25 120 km hıza çıkarken 3 vites kullanırken bu 4 vites kullanıyor. yarışırken veya kesintisiz hızlanırken bu fazladan vites değiştirme olayı dezavantaj yaratır.
Demem o ki 30 km hızda yan yana mt-25 ile roll yapılırsa hız 120 çıktığınızda hatta 150 km ye çıktığınızda geride kalma ihtimali büyük.
Yani bu motor yola sandığınız kadar performans yansıtmayacak. bunun torku fazla ise buna karşılık MT de daha hafif ve az vites değiştiriyor. Avantaj uçtu gitti
Burda benim aklıma japon mu hintli mi sorusu geliyor