Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese merhabalar, bende pulsarı satıp dominar aldım. 2 gün oldu dün ve bugün sürdüm biraz. ilk izlenimiler 1 ve 2. vites aralığı çok dar pulsardaki gibi hemen vites istiyor ne yazıkki. 3 ve üzeri viteslerde farkı ortaya çıkoyor. sesi çok güzel ben beğendim. birde egsozdan çok sıcaklık geliyor. egzos biraz geride sanki bu sıcaklığı nasıl engellerim. kaplama olur mu acaba önerilere açığım. herkese güzel sürüşler.

Hayırlı olsun. Umarım rodaj kurallarına uyuyorsundur. 2.el aldıysan dediğimi unut :) 1059km oldu halen dediğin sıcak bana gelmedi. Yanlışlıkla egzoza basıyor olmayasın? Basmaman, peglere basman lazım

:) sıfır aldım rodaja dikkat ediyorum tabi. aslında peglere bastığımı sanıyorum ama dikkat ederim bi daha. sıcaklığı aayak içinde hissediyorum bu arada
Hayırlı olsun. Umarım rodaj kurallarına uyuyorsundur. 2.el aldıysan dediğimi unut :) 1059km oldu halen dediğin sıcak bana gelmedi. Yanlışlıkla egzoza basıyor olmayasın? Basmaman, peglere basman lazım

:) sıfır aldım rodaja dikkat ediyorum tabi. aslında peglere bastığımı sanıyorum ama dikkat ederim bi daha. sıcaklığı aayak içinde hissediyorum bu arada

Bende Pulsar’dan sonra ilk geçtiğimde gayri ihtiyari ayağımı egzoza koyduğumu farkettim. Ondan dolayı söyledim. Yalnız vites aralığı kısa demene bakılırsa bir yoklamışsın. Yapma daha yazık :)

Ben Pulsar ile yırtıyordum :) En sakin kullandığım zaman 9000rpm de vites atıyordum :flower: Sonra blok patladı :thumleft:

Benzin göstergesi tek diş ve 315 km oldu,benzinlik sembolü yanıp sönüyor. Takriben ne kadar daha gider böyle bir durumda? Yarın alıcam benzin ama merak ettim.

iyi akşamlar arkadaşlar dün dominar test sürüşüne katıldım motor çok torklu ama biraz titreşimli geldi acaba rodajı düzgün yapılanlardada böylemi acaba ?

iyi akşamlar arkadaşlar dün dominar test sürüşüne katıldım motor çok torklu ama biraz titreşimli geldi acaba rodajı düzgün yapılanlardada böylemi acaba ?

Biraz titreşim mevcut arkadaşım motorda ama çok rahatsız edici değil. Ben günde 70 km gittim ve ellerde yada ayaklarda bir rahatsızlık yada uyuşma falan hissettirmedi. Pulsar'da olmuştu biraz rahatsızlık.

r25 kullanıyordum biraz titreme var gibi geldi :)

Titreşim var. 2018 modellerinde güncelleme yapılacak die anlatıyordu Hindistan sitelerinde ama ne kadar düzelir bilinmez. Düzgün rodaj ile bir nebze daha azalıyormuş. Kendi şahsıma konuşayım makine daha 1100km de. Araç sollamak İçin mecburen gaz açtığımda anlık 110km/sa görüyor ve güzel titriyor. Ekmek köfte ilişkisi.

Rodaj münasebeti ile basmadan ilk depo sonucu gayet iyi ama tabii sonrasında illa artacak :)

reo

Ne yakıt mı? Ben kafadan hesaplıyorum. Göstergeye bakıp sağlamasını yapıyorum.
Ama şaka bir yana bu kadar az tüketmesine şaşırdım doğrusu. 180kg dan fazla ağırlık ve 3 litre çok iyi.

benimki fazla yakıyor.Hatta su gibi içiyor.Yakması normal.Gazı açınca deliriyor.Bu delirmenin gücü nerden gelecek.

1.4 motor arabam var.Dominardan az yakıyor.

bBdR3V.jpg

Benim kirli hatunuda buraya bırakayım. Herkes fotoğraflarını koydu motorlarının. Benimkinin neyi eksik? Fazladan kir pasağı var hatta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar