Merhabalar , baya bir sayfa okuduktan sonra kayıt oldum ve aranıza katılmaktan ötürü çok mutluyum. Daha öncesinde CBF150 almış ve almadan forumun faydasını görmüştüm. Fiyatlardan ötürü birazda bütçem olduğundan ikinci ele hiç girmedim ve CBF150 sıfır alarak hiç düşürmeden (toprak zeminde yan sehpadan düştü) 5500 km yol yaptım. En uzun yaptığım yol 800 küsür km olsa gerek Akçakoca(Düzce) - Çeşme(İzmir) arası idi.CBF150 ile giderken çok selamlar aldım yolda BMW GS'e zincir yağı sıktım korna çalanlar oldu ama hep kendimi gariban çekirge hissettim. Açıkcası çokta memnun ve mutluydum çünkü acemiliğin tadı çok çok daha başka oluyor. Şimdi biraz abilerin tozundan ziyade adımlarını takip etme sırasının geldiğini düşünerek güzel ABS'li bir dominar 400 almış bulunuyorum. İlk çıktığından beri takipteydim fakat fiyatı çok geliyordu bana. Duke alırım felan derken 16,000.00 TL'ye sıfır olarak Antalya-Alanya Mega motor bayisinden motorumu almış bulundum. Sanırım kalan son motoru almış oldum. Beni buna teşfik eden şey fiyat ve gelecek olan %20 gümrük zammı oldu. İnşaAllah kısa zamanda deneyimlerimi aktarırım. Herkese iyi forumlar değerli üyeler.
Hayırlı olsun,mutlu mesut sürersin İnşallah.