- Motosikleti
- Henüz yok.
su motoru gerçekte bir göremedim gitti. merak ediyorum heybetini ,sele üstündeyken kendimi.
Tekirdağ da bayisi olması lazım veya ilçesinde gidip bir bakabilirsiniz.
su motoru gerçekte bir göremedim gitti. merak ediyorum heybetini ,sele üstündeyken kendimi.
Merhaba arkadaşlar, kontağı çevirince çıkan benzin pompasının sesine benzer bir ses, kontak kapalıyken 6-7 saniye arayla geliyor. Fakat daha alçak bir sesle. Anahtar üzerinde yokken bile..
. Nedir bu ses?
Depo kapağını aç, depo kapağında küçük bir hava deliği var onu elinle veya bezle sil, bazen hava alamıyor buda ötme yapıyor gibi bir durum söz konusu oluyor euro4 antikalığı.
Hacı abi ben sana şöyle söyleyeyim birde döndüğüm yerin linkini atayım.
https://www.google.com/maps/@41.100...4!1sEhnw0S54IHCmw0o436JEOQ!2e0!7i13312!8i6656
Söz konusu virajı zamanında 145 ile dönüyordum ve yola bağlanıyordum ki burasının sonu tem'e bağlanırken eds'den kaçan sürücü 10. ayda beni hastanelik etmişti.
Demem odur ki bastıkça basası gelir insanın. Bende düz yolda 172 görüyordum 16t ön dişli ile. Ön'e rüzgar siperliği takar isen daha kolay hızlanır. Sola dönüşler dert değil ama sağa fazla yatırır isen egzozu sürtersin. Dominar'ın virajı gidişi keyiflidir. Kontrolü kaybetmez lakin sen kontrolünü kaybedersen hayvanın yapacağı birşey kalmaz.
Evli barklı adamsın. Bizim gibi doğal seleksiyon yolcusu, serseri mermi gibi dalma sağa sola... Motorunu sev ve koru :king:
Adamın dibisin varya.Hastayım şu yorumlarına.
İyiki yanlış anlamıyorsun. Çok yanlış anlayıp kavga eden varDominar var iken arkayı sağa sola attırmayı çok seviyordum ben. Bu motorlada yapıyorumda alt devirdeki yüksek tork ile üst devirdeki vasat tork aynı tadı vermiyor
![]()
Adamın dibisin varya.Hastayım şu yorumlarına.
Dominar 400 kitabı basılsa ve yazari kim diye sorulsa..
Doğrudan Angrypower derim..
Tırsma yahu o da viraj mı? Lakin orjinal lastiklerinin artık yavaş yavaş değiştirme zamanı gelmiştir. 2017 üretimi onlar. Artık sertleşmeye başlamıştır. İlla uçup kaçacağım diyorsan bir set lastiğe parayı kıyacaksın.
Geçen sene Çanakkale'de üniversite kavşağında benimde hatam ile motor önden kaydı. Tutmuyor lastik bir yerden sonra. Oranın asfaltıda rezalet ama gene de lastik önemli. Yere basan tek zıkkım şu motorda. Performanslı kullanacak isen kesenin ağzını biraz açacaksın.
Dominar 400 yeni modelleri mi alalım yoksa ilk çıkan modelleri dahil sorunsuz mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
2. elleri nasıl olur bu motorun ezipde mi veriyor millet yoksa merak edip kullanıp japona mı dönüyor ?