Bajaj Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar herkese selamlar. 2014 yılında 2014 model NS 200 ü 30bin km kullandıktan sonra, 10 yıl sonra şimdi de Dominar D250 ile yarın devam edeceğim kısmetse. Motor satışını yarın alacağım. 2023 model, 28bin km de.

Bu forumda da çok eskiden beridir üyeyim ama çook uzun zamandır girmemişim, ilgilenmemişim.

Bu başlık altında bu post da uzun bir süre sonra ilk postum olsun.

Ben bajajı 2014te, bir japon satış görevlisinin "ya bu hint malı, bu 2 sene sonra pazarda yer bulmaz, ya bu 30binden sonra dağılır" gibi uyarılarına rağmen almış ve şehir şehir, ilçe ilçe, o otoyol senin, bu kamp benim, sokaklarda, caddelerde, bakkala giderken, canım sıkıldığında akşamları turlamalar vs. hep bindim, hep sürdüm...

Hiç pişman olmadım, inşallah ve umarım şimdi de uzun süreler binerim.

Tekerinize taş değmesin, motosiklet bir tutku, bir yaşam tarzı. İster 50cc ister 500cc.. Sürelim, gidelim, yolda olalım. Yaş 42.

Herkese selamlar sevgiler.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Arkadaşlar herkese selamlar. 2014 yılında 2014 model NS 200 ü 30bin km kullandıktan sonra, 10 yıl sonra şimdi de Dominar D250 ile yarın devam edeceğim kısmetse. Motor satışını yarın alacağım. 2023 model, 28bin km de.

Bu forumda da çok eskiden beridir üyeyim ama çook uzun zamandır girmemişim, ilgilenmemişim.

Bu başlık altında bu post da uzun bir süre sonra ilk postum olsun.

Ben bajajı 2014te, bir japon satış görevlisinin "ya bu hint malı, bu 2 sene sonra pazarda yer bulmaz, ya bu 30binden sonra dağılır" gibi uyarılarına rağmen almış ve şehir şehir, ilçe ilçe, o otoyol senin, bu kamp benim, sokaklarda, caddelerde, bakkala giderken, canım sıkıldığında akşamları turlamalar vs. hep bindim, hep sürdüm...

Hiç pişman olmadım, inşallah ve umarım şimdi de uzun süreler binerim.

Tekerinize taş değmesin, motosiklet bir tutku, bir yaşam tarzı. İster 50cc ister 500cc.. Sürelim, gidelim, yolda olalım. Yaş 42.

Herkese selamlar sevgiler.

Hintliler için Çinlinin üstü Japonun altı şeklinde bahsederler.
Bajaj kötü bir marka değil. Çıkan sorunların bir kısmı fabrikasyon, bir kısmı da kötü kullanıcı kaynaklı.
Çözülemeyen bir kroniği yok.
Düzgün bakılıp düzgün kullanılırsa Dominar serisi ciddi km görüyor.

2023 model d 250 sahibiyim ,1092 km de bakalım ne yaşacak ne göreceğiz ?.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hintliler için Çinlinin üstü Japonun altı şeklinde bahsederler.

Nasıl üretiyorlar?
retim.jpg

Gidon yükseltme yapacağım yarın kısmetse. Var mı yapan, teceübe eden. Bir bayi yapmıyoruz biz, sağlıklı değil dedi, olumsuz dönüş yaptı.
Başka bir bayiye gidip anlattım durumu, yapılıyor, çok yaptık dedi.
Debriyaj telini pulsarınkini takacağız dedi, 3,5 cm kadar yükselecek dedi. Biri yok diyor diğeri çok yaptık sorun olan yok diyor.
Ben yaptırmaya karar verdim, her çeşit motora yapılıyor da genellikle tur motorları vs neden dominara yapılması sakıncalı anlamadım.
Bakalım nasıl bir şey olacak.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
2,5 cm yükselttim, pulsar teli takmıştım ayarlamaya yer kalmadı. Daha sonra orjinal teli kafanın içinden değil gidonun arasından geçirdim. Gayet yeterli oldu.

Arkadaşlar herkese selamlar,
Gidon yükseltme işlemini yaptım.
Bu sabah 1 saat kadar vaktimi ayırdım ve sonunda hemen hemen 3,5 cm kadar yükselttim ve gidonu az da olsa kendime doğru yaklaştırdım.
Eskiye nazaran çok daha iyi bir pozisyonda tutuş ve sürüş yapıyorum.
Ne omuzumda ne elimde bir yük, ağırlık söz konusu değil.
Yapmıyorum diyen servis gerçekten iş bilmez bir servismiş. Bu konforu güvenli bir şekilde nasıl sunmazsın müşteriye :)
Pulsar debriyaj teli ile gidon yükseltici tatbik edildi ve ben motoru daha çok sevmeye başladım.
Toplamda 1.500 tl tuttu.
Hazır almışken Putoline Zincir Yağı ve uygunundan Zincir Temizleyicisi aldım.
Branda da alacaktım dedim hele bir Kasım ayı gelsin. Yüklenmeyelim.

Saygılar.

18 - 20-30-40 watt .
bu güç aralığında hangisi d 250 ye uygun soru bu .
özellikle kullacılardan cevap bekliyorum .
selamlar .

öyle bir motosiklet ki kapının önünde durur , fakat binmeye canın çekmez .

:pale::pale::pale::pale::pale:
bu arada sis farı taktırmak istiyorum , biraz sevimli bir hale getirmek için .
tavsiyelerinizi beklerim .
" 18 - 20-30-40 watt .
bu güç aralığında hangisi d 250 ye uygun soru bu .
özellikle kullanıcılardan cevap bekliyorum .
selamlar "
aküyü yormadan , yolda kalmadan hangisi uygun olur ?

Motosikleti
Dominar D250
Forumda Dominar D250 pek tutmuyor ve kullanıcısı pek yok sanırım, buralar sessiz kalmış :)

bugün ilk motosikletimi sipariş ederek aranıza katılıyorum, tahmini teslimat tarihi haftaya verildi,
Siyah renk D250 aldım, satışçıya katalizör sorununu sorduğumda o kadar motor sattık ilk sizden duyuyoruz dedi :) servise geçtim ustaya sordum, usta trafiğe çıkmadan sökelim dedi, hatta yazılım güncellemesini yapmayız yapınca motor gücü kısılıyor dedi, kat iptaliyle teslim alacağım.

Egzoz ücreti için bayiden çıkmadan yapılırsa 300-500 egzozcuya vereceğimiz ücretle hallederiz ama motoru aldıktan sonra ilerde yaptırayım dersen ben de ayrı işçilik yazarım dedi, şimdi şundan şüpheleniyorum, acaba 300-500'e hallederiz dediğinde kullanılmamış katalizörleri kendilerine mi alacaklar acaba? Sonuçta bunlar pahalı parçalar diye biliyorum, çıkan parçaları istesem mi?

Herkese merhaba motorum hava durumu fark etmeksizin soğukken gaz desteği vermeden çalışmıyor. Aldığım servise 2 kere gittim normal diyerek geri gönderdi, başka yetkili servis tps olsa motor sıcakken de yapar sibop ayarları sıkı gibi duruyor onlara bakmak lazım dedi. Ne yapmak lazım sizce? (Fazla marş bastığımı biliyorum, servise video çekebilmek içindi.)

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Arkadaşlar merhaba,

2022 model bajaj dominar d250 sahibiyim.
Motor son günlerde gazı yavaş yavaş açtığımda 11k devirlere gelip kesiciye sorunsuz giriyor ama gazı alt devirlerden tam açtığımda 8500-9000 devir bandına ulaştığında birden bire gazı kesiyor ve öne yığılıyor, devir düştüğünde tekrar kendini toplayıp yine 8500-9000 devir bandında kesiyor. Başına daha önce gelen, yaşayan, fikri olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

İyi forumlar

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Konu ölü ama bi selam verelim. 1 senedir kullandığım jupiter125'ten sıkılıp rtr200 bakmaya başlamıştım. Ama ikinci eldeki saçma fiyatlar, değer kaybı derken sinir olup Dominar 250 alırken buldum kendimi. Öncesinde d400 üm vardı zaten yabancı gelmedi. Bakalım inşallah sorunsuz kullanırız.

Motosikleti
D400
Konu ölü ama bi selam verelim. 1 senedir kullandığım jupiter125'ten sıkılıp rtr200 bakmaya başlamıştım. Ama ikinci eldeki saçma fiyatlar, değer kaybı derken sinir olup Dominar 250 alırken buldum kendimi. Öncesinde d400 üm vardı zaten yabancı gelmedi. Bakalım inşallah sorunsuz kullanırız.

400ü kullandıysanız 250 hantal ve sıkıcı gelecektir.
zaten 2si arasında cok az bir fiyat farkı var ıkıncı el de, 400 alsaydınız keske.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
400ü bırakalı 1.5seneyi geçti. Jupiterden sonra iyi geldi d250. Zaten rtr200 bakıyodum iyi fiyata denk gelince aldım dominarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar