Arkadaşlar herkese selamlar. 2014 yılında 2014 model NS 200 ü 30bin km kullandıktan sonra, 10 yıl sonra şimdi de Dominar D250 ile yarın devam edeceğim kısmetse. Motor satışını yarın alacağım. 2023 model, 28bin km de.
Bu forumda da çok eskiden beridir üyeyim ama çook uzun zamandır girmemişim, ilgilenmemişim.
Bu başlık altında bu post da uzun bir süre sonra ilk postum olsun.
Ben bajajı 2014te, bir japon satış görevlisinin "ya bu hint malı, bu 2 sene sonra pazarda yer bulmaz, ya bu 30binden sonra dağılır" gibi uyarılarına rağmen almış ve şehir şehir, ilçe ilçe, o otoyol senin, bu kamp benim, sokaklarda, caddelerde, bakkala giderken, canım sıkıldığında akşamları turlamalar vs. hep bindim, hep sürdüm...
Hiç pişman olmadım, inşallah ve umarım şimdi de uzun süreler binerim.
Tekerinize taş değmesin, motosiklet bir tutku, bir yaşam tarzı. İster 50cc ister 500cc.. Sürelim, gidelim, yolda olalım. Yaş 42.
Herkese selamlar sevgiler.
Bu forumda da çok eskiden beridir üyeyim ama çook uzun zamandır girmemişim, ilgilenmemişim.
Bu başlık altında bu post da uzun bir süre sonra ilk postum olsun.
Ben bajajı 2014te, bir japon satış görevlisinin "ya bu hint malı, bu 2 sene sonra pazarda yer bulmaz, ya bu 30binden sonra dağılır" gibi uyarılarına rağmen almış ve şehir şehir, ilçe ilçe, o otoyol senin, bu kamp benim, sokaklarda, caddelerde, bakkala giderken, canım sıkıldığında akşamları turlamalar vs. hep bindim, hep sürdüm...
Hiç pişman olmadım, inşallah ve umarım şimdi de uzun süreler binerim.
Tekerinize taş değmesin, motosiklet bir tutku, bir yaşam tarzı. İster 50cc ister 500cc.. Sürelim, gidelim, yolda olalım. Yaş 42.
Herkese selamlar sevgiler.