- Konu Yazar
Yaşım 19. Motosiklet için 4000-4500 bütçem var. İlk motorum olacak. Geçen gün bajaj pulsar test gününde 150ns kullandım ve ilk debriyaj deneyimimdi bakayım kavramayla yürüyecek mi dedim ama olmadı
bir kez stop ettim ikincide gaz da verip devam ettim devamında da sorun yaşamadım.(Debriyaja arabadan alışkınım) 1 aydır hangi motosikleti almam gerektiğine karar veremedim. Ailem scooter almamı istiyor ama ben commuter tarzı istiyorum. Bajaj Boxer yaklaşık bir senedir istediğim tek motosikletti ama onu da ailem beğenmedi
Discover 125st tarafına kaydım biraz. Discover'a göre Boxer'ın görünümü bana daha hoş geliyor ve üzerinde birkaç değişiklikle çok farklı olabiliyor, Discover da 5 vites çift buji olması güzel. Tvs Jupiter de sevdiğim bir model. He bir de ikinci eller var yine 4 bin civarına 2010-2014 bir sürü cbf ve ybr var ama ilk motorum olduğumdan kazıklanmaktan korkuyorum. Alacağım motosikleti kaza bela olmazsa minimum 2-3 sene kullanırım öğrenciyim hemen yenileyecek durumum yok. Önceliğim kampüs araçlarından kurtulup okula motosikletle gidip gelmek okul yolu git-gel 30-35 km kadar.
Sizce başlangıç için ikinci el mi sıfır mı daha idealdir ve bu anlattığım motorlardan hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler...
Sizce başlangıç için ikinci el mi sıfır mı daha idealdir ve bu anlattığım motorlardan hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler...
Son düzenleme: