BAJAJ DİSCOVER 150F'yi nasıl bilirsiniz

Alırsam 0 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Uzun yolda çok sıkıntı çıkarır mı?

Sahibinden.com'dan bir resim paylaşacağım. Aynı böyle çantalar monte ederek uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Beni yorar mı bu motor?

x16_234629191xb7.jpg

Motor gayet olması gerektigi gibi titreşim konusuna gelırsek abartılacak bişe yok sadece çok yuksek devırlerde oluryor oda fazla rahtsız edıcı degıl motorun dişlısını kuçultunce %30 gider diye tahmın edıyorum bayı oyle soyledı

Konfor gayet iyi

Yakıt konusuna gelırsek 50 tl 400km yaptım şehir içi sakın kulanma

Motorumdaha 1700 km

Gidikçe sankı rahatlıyor motor

Zaten bakımları 5000km bi yapılıyor buda emsalerine gore ıyı birşey

Her motorun + yoleride - yonleride vardır

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim

Herkese Hayırlı Süruşler Dilerim.

Şu arkaya üç çantanı çok yakıştırıyorum bu tip motorlara, cbfyede öyle küçük bir enduro havası veriyor önüne uzun birde tur camı tadından yenmez. Bende bilgi almam istiyorum bu model hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence titreşim çok yoksa o kadar önemli değil titreşimi geçtim, egzozdan zırıldama yapan motorda var titreşimle birlikte çekilmez oluyor, titreşimsiz bir tek ybr var küçük hacimlide titremeyen ,fakat discoverın az yakması yedek parçasının ucuz olması her zaman bir avantajdır karar senin.

arkadaşımda var kullandım inanılmaz rahat ve kullanımı kolay onun ki de yeni olduğu için sorunu var mı bilmiyorum ama alınabilecek bir motor bajaj güzel motorlar çıkarıyor bunda da sıkıntı yaşanılacağını sanmam ama büyük de konuşmamak lazım. :)

Bir arkadaşım bu motorla cbf 150 arasında kaldı. Ikisini kullanan veya bir fikri olan arkadaş var mıdır?

Ben 150 f i kullanmadim tip olarak hosuma gitti ancan 150 f kullanicilari sayfasinda en son sayfada yerden yere vuruyorlar. Bilmiyorum objektimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar