Bajaj Discover 125ST

Bugun e5 te m.koyden caglayana kadar 105 le gittim.Sonra 85 lere dustum ve halic koprusune baslamistimki motor gaz yememeye ve hiz dusurmeye basladi sonra ise durdu..Sonra 15 dk kadar kapadim kontagi ne oldugunu mantigim almadigi icin..eve donusum 1 saati buldu motor suan 50 km yi gecmiyor ve gazi kesiyor..Bakalim yarin servi ne diyecek..

arkadaşlar hala peşin fiyatına taksit yok sanırım değil mi ? Ekrem bey bu konu da bir şey dememiş. Sadece taksitli satış var denmiş. Bu konuda net bilgi verilirse, sevinirim.

Bu arada geçen gün discover ı denedim ve gerçekten konforlu bir makina, eğer peşin fiyatına taksit varsa kesinlikle almayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------

Bugun e5 te m.koyden caglayana kadar 105 le gittim.Sonra 85 lere dustum ve halic koprusune baslamistimki motor gaz yememeye ve hiz dusurmeye basladi sonra ise durdu..Sonra 15 dk kadar kapadim kontagi ne oldugunu mantigim almadigi icin..eve donusum 1 saati buldu motor suan 50 km yi gecmiyor ve gazi kesiyor..Bakalim yarin servi ne diyecek..

servis ne dedi dostum ? sıkıntı neymiş

merhaba değerli arkadaşlar discover 125 st motorsikletim satılıktır..
166km de.. plakalı.. üçlü çanta seti mevcut..
sahibinden.com ilan no: 168487727

oQEVrq.jpg

arkadaşlar bana gore motor sinifinin en iyisi.. satma sebebim yuksek cc aliskanligindan.

Cem 34 S.a arkadaşım merhaba bendede aynı sorun var bugün akşam üstü servise götürdüm baktılabr yetişmediği için iş yarina kaldı ne çıkacak bilmiyorum sendeki sıkıntı giderildimi cevap yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
herkese selamlar, acaba yan çanta demiri çıktımı, bulabileceğimiz bir yer varmı yoksa kaynakçı yolu hala geçerli mi? şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
herkese selamlar, acaba yan çanta demiri çıktımı, bulabileceğimiz bir yer varmı yoksa kaynakçı yolu hala geçerli mi? şimdiden teşekkürler

Biz yapmadık henüz, başka firmalar yaptı mı bilemiyorum ama :)
Pulsar için arka çanta demiri, yan çanta demiri yaptık fakat discover için pek fazla talep yok şu anda.

Biz yapmadık henüz, başka firmalar yaptı mı bilemiyorum ama :)
Pulsar için arka çanta demiri, yan çanta demiri yaptık fakat discover için pek fazla talep yok şu anda.

bende bugün sizi arıcaktım, nette gezinirken bulmuştum dün akşam. aslında şöyle deneme amaçlı bir miktar yapsanız çok güzel olur sanki :D malum bizim insanımız aman kurye motoru olmasın diyor, e o zaman arkaya tek çanta yerine yanlara çanta koyun diyebilinir diye düşünüyorum.

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Bakalım hocam, pulsar için toplu sipariş var onu halledelim de ilk, müsait zaman kalırsa 4-5 takım yapmaya çalışırım :)

Discovery cilerden ses yok bekleneni vermedimi çoğu arkadaş satma aşamasında .
Bende başlarda almayı düşüyordun heralde almadIğım iyi oldu sanırım....

Bu motordan alanlar teknik destegi parçayı bakımı vs nerede yaptırıyorlar yoksa bunlarla ilgilenen biri yokmu ben Ankarada bunlarla ilgili sıkıntı yaşarmıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Cem34 ve selçuk 37 sizin sorununuz ne çıktı sahi

Cem34 ve selçuk 37 sorun neymiş bulundumu ? Bilgilendirirseniz sevinirim bu motordan almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar Discover ımı alalı bir kaç ay oluyor 650 km de şuan. ilk bakımı henüz yapılmadı yarın gidecek. Yanlız acemi olduğumdan ve ilk motorum olduğundan selesi nasıl açılıyor çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Silindir veya subaplarla la ilgili ariza olsa hiç çalışmaz. Sanıyorum bujilerden biri arızalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar