YAHU NEREDE BU DİSCOVERY KULLANAN ARKADAŞLAR.. HİÇ YORUM VİDEO HATTA MESAJ YOK..
BOXER İN :cat:
DİSCOVERY OUT :farao:
21 sayfa olmuş yazanlar yazmis herhalde
YAHU NEREDE BU DİSCOVERY KULLANAN ARKADAŞLAR.. HİÇ YORUM VİDEO HATTA MESAJ YOK..
BOXER İN :cat:
DİSCOVERY OUT :farao:
Bugun e5 te m.koyden caglayana kadar 105 le gittim.Sonra 85 lere dustum ve halic koprusune baslamistimki motor gaz yememeye ve hiz dusurmeye basladi sonra ise durdu..Sonra 15 dk kadar kapadim kontagi ne oldugunu mantigim almadigi icin..eve donusum 1 saati buldu motor suan 50 km yi gecmiyor ve gazi kesiyor..Bakalim yarin servi ne diyecek..
herkese selamlar, acaba yan çanta demiri çıktımı, bulabileceğimiz bir yer varmı yoksa kaynakçı yolu hala geçerli mi? şimdiden teşekkürler
Biz yapmadık henüz, başka firmalar yaptı mı bilemiyorum ama
Pulsar için arka çanta demiri, yan çanta demiri yaptık fakat discover için pek fazla talep yok şu anda.
Discovery cilerden
ses yok bekleneni vermedimi çoğu arkadaş satma aşamasında .
Bende başlarda almayı düşüyordun heralde almadIğım iyi oldu sanırım....
Bugun e5 te m.koyden caglayana kadar 105 le gittim.Sonra 85 lere dustum ve halic koprusune baslamistimki motor gaz yememeye ve hiz dusurmeye basladi sonra ise durdu..Sonra 15 dk kadar kapadim kontagi ne oldugunu mantigim almadigi icin..eve donusum 1 saati buldu motor suan 50 km yi gecmiyor ve gazi kesiyor..Bakalim yarin servi ne diyecek..