merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu siteye yazmayalı, arada forumları okuyorum ama mesaj yazmamıştım, uzun zamandır, kısmetse bugün k k ile 6 ay vadeli aldım motoru,4.100 tl ye artı 600 tl de ruhsat v.s işlemleri için verdim, evraklar hallolunca 2.3 gün sonra alıcam motoru, bir süre sonra da izlenimlerimi yazarım, geçen kış benim ybr mi şirkete gönderdim, geride gelmedi, sıkıntılı bazı olaylar oldu ,neyse benim ybr 2005 model di, 110 bin km de gönderdim ve daha motoru açılmamıştı, ybr baya sağlamdır, birçok 125.150 cc lik motor yanına yaklaşamaz, tabi ilk seri ybr için yazdım bendeki ilk seriydi, bu motoru yakıt ekonomisi anlamında aldım, tvs ile bajaj arasında kaldım, kısmet buymuş ,ilk izlenimlerim plastik aksam olarak tvs daha iyi gibiydi, tabi kullanım yönüne bakıcaz artık, zamanla gene yazarım, insanlara yardımcı olmak lazım, piyasada çok kötü ürünler var, halk olarak yardımlaşmamız lazım dürüstçe siyasi konulara girmek istemiyorumda hak etmeyen yada olmayan özellikleri var gibi gösterilen bu firmalara devlet niçin uygundur belgesi verir hayret birşeydir ,genel anlamda belirtmek istedim, birgün sakal düzeltme makinası aldım ,üzerinde 3 wolt şarjlı yazıyor, 1 sene sonra bozuldu, garanti v.s derken, en son ben açtım içini 1 wolt yazıyordu, gelde kızma böyle işmi olur, neyse uzamasın, kazasız belasız arkadaşlar