Bajaj Discover 125 ST Mi ? Mondial 125 MH Drift Mi ?

Merhabalar arkadaşlar ben kendim şuanda 15 yaşındayım şubatta A1 ehliyeti alacağım 125cc'liğe kadar kullabiliyorum A1 Ehliyeti sayesinde. Fakat şuan almak istediğim aklımda kalan 2 motor türü var fakat sizce başlıktada belirttiğim gibi hangisi daha iyi ?

Yakıt bakımından - performans bakımından - uzun yol - lastik vs vs malzeme kalitesi bakımından hangisi daha iyi yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.

Bir de son olarak sizce 2. el mi almalı mıyım ? Çünkü 2 yıl kullanıcam A2 ehliyeti aldığımda motoru değiştiriceğim ?

Kardesim al birini de kurtar bizi
Eqwewweewweq :)) kardeşim temiz bi 2. El bulursan al yoksa sıfır al ve mondialden uzak dur kim sana ne derse desin Çinli alma o kadar diyorum ben sana bu arada motoru alacağın Zaman konu açsan daha çok yardımcı olurlar

Konudan bağımsız ama söylemeden geçemeyeceğim. Burada arkadaşlar diye hitap ettiğin insanların yarısının senin yaşında çocuğu var :)

hero glamour bakın hem tıpten daha ıyı hem 5 yıl garantı ve çin malı değil hem hıntlılerın en dayanıklı markası hemde bu hafta kampanyaları basladı ındrımde su an modeller

Kafamda olan bu ikisi mevcut arada ki farkı sayabilir misiniz iki motor arasında ?

Al drift geç gitsin. O değilse vulture. Düşünme bu kadar. Bir çift de michelin lastik... Bir de öne arkaya EBC balata

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar